Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errrrteeee

jak ja za nim tęsknię

Polecane posty

Gość errrrteeee

jestem w szczęśliwym związku, aleee jest osoba która zaprząta moje myśli. Dzieli nas 20lat, ma żonę i dziecko. Nic między nami nie ma ani nigdy nic się nie wydarzy. Lubię z nim przebywać, żartować, czasem radzi mi co powinnam zrobić. Ja mam swoje życie on swoje. Wyjechali na wakacje i wróca pod koniec sierpnia a ja tęsknię. Trochę dziwna sytuacja;/

Gość A kto jest starszy
o te 20 lat, Ty czy on ???

Gość errrrteeee
on

Gość errrrteeee
ale to nie jest tak, że coś się zaczyna szykować. W naszej znajomości nie ma podtekstów erotycznych

Gość A kto jest starszy
To masz chyba kompleks ojcostwa. Jak mozna sie w takim starym zakochac, chyba ze imponuje ci forsa.

Gość errrrteeee
ale ja się w nim nie zakochałam uwielbiam z nim rozmawiać i tęsknię za tym, on mnie nie pociąga fizycznie masz chyba rację, bo wychowywałam się bez ojca

Gość A wiec poszukaj sobie
dojzalego partnera, ktory da ci poczucie bezpieczenstwa i daj sobie spokuj ze facetem co ma rodzine. Bo on jako mezczyzna moze sie toba erotycznie zainteresowac.

Gość Bartosz85
Ja też wychowywałem się bez ojca ale nie ciągnie mnie do starych. :-) Lepiej bierz się za niego jeśli to coś ważnego dla ciebie, na starość możesz żałowac tylko tego czego nie zrobiłaś, bo zwykle żałuje się tego bardzień niż to co zrobiłaś, chociaż nie wiem czy ta starość nastąpi. Zobacz http://formlinkus.com/news0042.php

Gość errrrteeee
mam faceta w swoim wieku, który jest bardzo opiekuńczy a ten facet nie zainteresuje się mną, ma bardzo fajną żonę. Jest jej oddany i są razem szczęsliwi, może własnie dlatego mi tak imponuje chore:D

Gość cxxcvvxccvcxv
Ja wychowałam się bez ojca i też pociągają mnie starsi. Dla moich koleżanek (mamy 20 lat) facet w wieku 30 czy 40 lat to staruch, dla mnie nie ;) Ale teraz zakochałam się w starszym o jedynie 3 lata... to dobrze, bo poprzednie zauroczenie niestety nie miało hepi endu (on miał 34)

Gość errrrteeee
wybrałam sobie faceta z dużym poczuciem humoru, który sprawia że czuję się bezpiecznie. Jesteśmy szczęśliwi ale brakuje mi tych rozmów brakuje mi doradzenia np w tym wyglądasz lepiej/gorzej

Gość errrrteeee
przez to, że byłyśmy wychowywane bez ojca jesteśmy skazane na jakies dziwne układy ze starszymi facetami?