Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wuzetka francuska

Czy u mężczyzna zwracacie uwagę na zęby?

Polecane posty

Gość wuzetka francuska

Czy dużą rolę odgrywają one w tym czy potencjalny kandydat nadaje się na waszego faceta? Jak bardzo są ważne, jakie macie wymogi i jakie lubicie

Gość Oczywiście, że tak!!!!!!!!
Przede wszystkim mają być czyste i zdrowe, a nie z widoczną próchnicą, bądź nie daj Bóg, z widocznymi ubytkami:o Fuj!:o

Gość wuzetka francuska
a czy ładne zęby traktujecie jako dodatek do urody czy jako jedna z głównych cech po których poznajecie partnera że "to ten". Może macie jakiś znanych aktorów lub muzyków których zęby mogłybyście postawić za wzór?

A juz myslalam,że ja mam tylko takie zboczenie:d Tak,zwracam uwage. Nie tylko u facetow:p ogólnie jak kogos dopiero co poznaje,zwaracam uwagę na zęby. Pamietam jakie zęby ma każdy z moich znajomych a nie potrafię koloru oczu zapamiętać:P

Gość wuzetka francuska
no włąśnie ja się gapię w zęby a potem myślę że to głupio i ktoś zauważy! i zęby podaję jako jedną z cech ważniejszych w wyglądzie ! Takstrasznie lubię ładne zęby, zęby ugwiazdorów- białe jak w reklamie, proste i takie ostre!!!!!!!! O takie to mój ideał: http://i52.tinypic.com/r8ftpx.jpg o a czy mogłybyście być z kimś kto ma np brązowy nalot na zębie?