Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamOchoteNaMizianko

mieszkam z faceteem z ktorym sie rozstalam

Polecane posty

Gość mamOchoteNaMizianko
end game z tym dzieckiem to napewno nie, problemy ma w praacy od 3 msc ale nie daje sobie pomoc... i jest zdrowy hehe a powiem Tobie, ze w przeciagu tygodnia stwierdzil , ze to koniec... a czy poznam kiedys powod dlaczego to koniec? hmm chcialabym, ale on na ten temat milczy

Gość mamOchoteNaMizianko
demorai ja w niemczech jeszcze maks 3 tygodnie hehe

Gość mamOchoteNaMizianko
ok zmykam na chwile , ale tak za godzinke wracam :P:P

No cóż, różnie i dziwnie bywa w życiu. Mam nadzieję, że jak wrócisz do Polski, to poznasz kogoś fajnego :)

O, to blisko ;) 3 tygodnie to sporo czasu ... zdazysz sie przekonac, ze jestem OK ;) Aczkolwiek ... nie moge zapewnic, ze to bedzie tylko mizianko - cokolwiek to znaczy. Preferuje dluzsze i bardziej obfite spedzanie czasu. Poza tym jestem chyba "zboczony" jesli chodzi o uzywanie jezyka ... bo moglby on przebywac - w Twoich okolicach intymnych - godzinami. Zatem nie wiem ... czy wytrzymalabys, zeby ktos lizal Twoja c*pke przez taki dlugi okres czasu? Moze wolalabys, zeby jezyk przebywal takze w innych okolicach Twoje ciala?

Gość mamOchoteNaMizianko
end game tez mam taka nadzieje, na poczatku planowalam zostac tutaj, ale bym tego chyba psychicznie nie wytrzymala..

Gość mamOchoteNaMizianko
demarai a Ty skad jestes?? znaczy sie gdzie mieszkasz

Gość dooooooo ten ostatni niedziel
ten ostatni niedziel----------wez spierdzielaj mieszkasz w czasach prehistorycznych??????????? słyszałes o czyms takim jak mokre chusteczki intymne??????????????????? TYM sie kobiety podmywają nawet w toi toi !!!!!!!!!!!!!

Gość dooooooo ten ostatni niedziel
:) pleśnieje i wysyca ci mozg:) współczuje:)

Gość nie wiem??????????
mamOchoteNaMizianko no wyprowadzam sie za 2 -3 tygodnie, i wracam do polski a mieszkania tutaj wynajac na 2-3 tygodnie jest nierealne. zreszta on sam zaproponowal takie rozwiazanie... demorai jakos bede musiala dac rade...hehe musze odnowic znajomosci w polsce mam nadzieje, ze nie wszyscy sa juz tatusiami hehe autorko po tych wypowiedziach jesteś dla mnie KURWĄ:D

mamO... ;) - to bylo pol zartem, pol serio ... najblizej mam do Hamburga :) To Twoje libido jest sporych rozmiarow? :)

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
1.czy on jest polakiem? 2.jak dlugo byliscie razem? 3.byliscie po slubie? 4.czyje to mieszaknie? tez mieszkam za granica i mialam podobnie, tylko ze z czasem przeszlo, mamy 2 dzieci wiec jest inaczej, no i nawet po klutni godzimy sie w lozku :) mysle ze z tym twoim gosciem jest cos nie tak, skoro wypachniona, w pol golutka lezysz kolo niego a on nic, to moze on gej jest......

Gość mamOchoteNaMizianko
nie wiem nie oceniaj mnie skoro mnie nie znasz..a wydaje mi sie, ze kazdy ma swoje potrzeby jeden wieksze , drugi mniejsze...

Gość mamOchoteNaMizianko
taka.sobie.osoba.na.forum jest polskiem razem bylismy ponad 4 lata nie , nie mielismy slubu mieszkanie on wynajmuje hmm..u nas po klotniach to nigdy nie godzilismy sie w lozku... ale gejem to on nie jest:/

No ale bo tak to przemyślałem... mokre chusteczki higieniczne... ale wg mnie to to się nie liczy jako podmywanie tylko podcieranie, no bo się podcierasz tą chusteczką... podmywanie to jakbyś wzięła miskę wody, mydło... co z tego że mokre te chusteczki? A jakbyś miała mokry papier toaletowy to też byś użycie jego liczyła za podmycie, a nie za podtarcie?

Gość nie wiem??????????
ten ostatni niedziel No ale bo tak to przemyślałem... mokre chusteczki higieniczne... ale wg mnie to to się nie liczy jako podmywanie tylko podcieranie, no bo się podcierasz tą chusteczką... podmywanie to jakbyś wzięła miskę wody, mydło... co z tego że mokre te chusteczki? A jakbyś miała mokry papier toaletowy to też byś użycie jego liczyła za podmycie, a nie za podtarcie? hahahahaha dobry jesteś:D tak trzymaj!!!

Gość nie wiem??????????
jak nie mam cię oceniać droga autorko? skoro otwarcie piszesz, że potrzebujesz bzykania bo już nie dajesz rady tak cię swędzi..... ogarnij się KOBIETO!!!!!!!:D

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
a czesto sie kluciliscie?4 lata to dlugo, i tak w przeciagu tyg. zakonczyl zwiazek po tych 4 latach?????dziwne, nie wyczualas wczesniej niczego?uciekal od ciebie, szukal zajec dla siebie samego, krytykowal cie, narzekal moim zdaniem za latwo sie na to zgodzilas, mysle ze to moze jakas prowokacja z jego strony, moze cos zrobilas i on sie o tym dowiedzial i dlatego tak zareagowal....