Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fomma1993

Dlaczego na rynku ceni sie ludzi po polibudzie,a nie ludzi kreatywnych?

Polecane posty

Gość Fomma1993

Skonczylam architekture wnetrz na ASP i nie moge znalezc pracy. Wszedzie poszukuja elektronikow, informatykow i budowlancow. A gdzie praca dla ludzi o prawdziwych zdolnosciach, ambitnych? Dlaczego w Polsce wiele osob urzadza mieszkania sama i daje to efekt tandety, kmioctwa?

A po co ktos miałby mi rządzić co mam mieć w moim domu/mieszkaniu? Chyba sama wiem najlepiej co mi sie podoba i to sobie kupuję :p

Well ... a Ty wybieralas studia w ciemno? Pomysl logicznie - kogo w Polsce stac na zatrudnianie specjalistow? Zmien kraj na taki, w ktorym ludzie sa bardziej zamozni i leniwi.

Architekt wnętrz bierze nawet parę stów za metr kwadratowy wnętrza więc nie pierdol de Morai że źle wybrała studia.

Nie ma to jak odpowiednio sie wyslowic :) Taka gadke to nie ze mna kolego, ja preferuje rozmowy na poziomie.

Może i bierze dużą kasę za metr kwadratowy ale musi jeszcze znaleźć kogoś kto zechce mu ją dać :) bo jest to akurat usługa bez której łatwo można sie obejść i w Polsce chyba tylko budynki użyteczności publicznej korzystają z usług dekoratora wnętrz.

Szukają tych ludzi na których jest zapotrzebowanie. Po co w firmie twój zawód?