Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izyyy

mam 30 lat i to mój pierwszy chłopak

Polecane posty

Gość tretr
ta na sexfotka buhaha jasne już lecę szukać zdjęć :D:D

Gość izyyy
Tretr, a ile masz lat ?

Gość takie zycie znam dziewice
musisz miec ostro ciasna pizde, nie dosc ze nie ruchana to jeszcze zarosła od niejebania, penwie sie skleiła. ja bym se odpuscił bo pare razy cie wyrucha i ibedziesz marudzic ze boli i nie bedziesz dawac.

Gość izyyy
Jak widać, na każdego przyjdzie pora.U mnie w domu juz dawno zwątpili w to,że kiedys będę w zwiazku, wczesniej byłam mega zapracowana, nie mialam czasu na nic, a teraz potrafie wszystko pogodzić:)

Gość tretr
18 lat i na studniówkę pójdę sama :o

Gość też trzydziestka
izyyy a ile on ma lat?

Gość takie zycie znam dziewice
dla mnie dziwica w tym wieku to podejzana sprawa, musiala miec jakas chorobe albo cos.

Gość izyyy
18 lat?Jestes młodziutka, co ty gadasz,że pódziesz sama, nawet tak nie mysl, mało to jest kolegów wokół ciebie?Słuchaj,żjesli o tym mówisz, to znaczy,że brakuje ci ciepła drugiej osoby i juz tego szukasz, ja to poczułam tak naprawde dopiero teraz.Wszystko przed toba.

Gość tretr
a już we wrześniu czy październiku się zapisuje wraz z osobą towarzyszącą:o "a jestem facetem i do tego brzydki" i do tego brzydki buhaha :D fajnie masz :D

Gość izyyy
Ale ja sie spotykałam z chłopakami, były pocałunki, tylko nie czułam tego czegoś i na tym sie konczyło.A teraz poznalam faceta i poczulam,że to jest to.On ma 32 lata.

Gość izyyy
Widzę,ze wyszłam na wariatkę na tym forum, no trudno:)

Gość izyyy
Pewnie,że jest łatwo pójść do łóżka, ale ja nie wyobrażam sobie tego,że mozna pójść ot tak sobie,żeby pójść, bez miłościści, tylko z samym pożadaniem.

Gość tretr
na półmetek nie poszłam, to chociaż na studniówce powinnam się pojawić, bo zaraz się zacznie czemu nie idziesz, to przecież STUDNIÓWKA, która jest tylko raz w życiu etc myślę, że nie tylko ja w kalsie będę sama, ale jak będę jedyna to na pewno nie idę:o

Gość też trzydziestka
zazdroszcze Ci bo ja jestem na etapie zakonczonego nieudanego zwiazku. Boję sie ze majac 30 lat bedzie mi cholernie trudno kogos znalezc i narazie niestety tak to wyglda:-(

Gość tretr
BSA czekaj, a czy to nie ty przypadkiem nie wypowiadałeś się w jakimś temacie, że masz iście skandynawską urodę, czy mi się coś popierdoliło? :D

Gość Eva Minke
Prawiczek bez wiary: "Ewentualnie nalezą do grona kobiet, które uważa, że "facet chce mnie tylko dla seksu, to straszne, nie mogę dać się mu poderwać" i innego typu paranoje". O kurde, nazwałeś wprost to, czego ja nie umiem od bardzo dawna okreslić, i zadręczam się, że pewnie jestem ostatnią paskudą na tym świecie, bo tak długo nie mam nikogo.

Gość OLIOOO
JA MAM 24 LATA i jestem sama !!! Kiedys bardzo chciałam z kims byc zakochac sie ale nikt sie nie pojawiał. A teraz nie moge sie ogarnąć od facetów mozna powiedziec ze mam ich juz dość hehe tez czekam na tego jesynego zeby zaiskrzyło miedzy nami :)

Gość izyyy
Też trzydziestka: Długo byliście razem?

Gość tretr
LIAR :D :D mało to jest kolegów wokół ciebie?Słuchaj no właśnie nie ma:o a w klasie na 30 dziewczyn 4 chłopaków

Gość tretr
Pewnie ty też masz wysoką poprzeczkę i z byle kim nie chcesz się pokazać. no oczywiście.. :o mam zaniżoną samoocenę nie bez powodu..

tretr też nie miałam kogo zabrać na studniówkę... zabrałam brata koleżanki. Popytaj koleżanek, myślę że chętni na darmową zabawę powinni sie znaleźć :P co do tematu 21 lat, też sama

Ja sie stresowałam na swojej, słabo tańcze, płyty z niej nie oglądam :D ale nie żałuje że poszłam, studniówke ma sie raz w życiu, tretr znajdzie sie jakiś partner :)

Akurat jak pamiętam były w mojej szkole dziewczyny które poszłyby na studniówkę z każdym nawet największym brzydalem aby sie na niej znaleźć, nawet chodziły i pytały kto nie ma partnerki :D

Nie jestem zaden brzydal, po prostu chorobliwie niesmiały, zawsze na uboczu. Mnie nawet te brzydule by się nie zapytały, bo by się bały podejśc do takiego dziwaka. 🖐️ Zrezstą studniówka to nie tylko bycie z zaproszoną partnerką ale także swietna zabawa w gronie znajomych, znajomych któryc ja nie posiadałem. 🖐️

Gość tretr
ta bracia moich koleżanek albo po 30 albo parę lat młodsi:D w szkole niby są, ale jacyś tacy dziwni w tym lo, zresztą co ja mam zrobić chodzić po klasach i pytać się czy któryś by ze mną nie poszedł?:P chyba za bardzo uogólniasz z tą urodą nordycką, skandynawowie *.*

zawsze jeszcze pozostaje zabranie jakiejś kuzynki czy kogoś z rodziny...