Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izyyy

mam 30 lat i to mój pierwszy chłopak

Polecane posty

W mojej szkole było więcej dziewczyn niż chłopaków i większość nie miała partnera na studniówkę. Te, które zdążyły, umówiły się z jakimś chłopakiem ze swojej klasy (albo przyszły ze swoim własnym, o ile miały ;)). Dla reszty samotnych dyrekcja zorganizowała spotkanko zapoznawcze z chłopakami z młodszych lat i dzięki temu każda miała jakiegoś partnera na studniówkę. Nikt nie narzekał :).

No szkoda że studniówka to taki przymus iścia w parze ale i to już sie zmienia, gdzieniegdzie można iść samemu :P ja mam niedługo wesele, ide sama :)

też nie byłam na studniówce, bo nie miałam z kim pójść; dodam jeszcze, że mam 23 lata i nigdy nie miałam chłopaka, ale fajnie ,że autorka wątku znalazła kogoś, kto nie uciekł jak się dowiedział, że spotyka się z 30-letnią dziewicą, to budujące :P czyli jeszcze mam szansę :) i przyznaję, że nie spotykałam się do tej pory z nikim, bo było coś ze mną nie tak: choruję na depresję i fobię społeczną

ale kobietą bardzo przeciętnej urody :P a na co dzień to tej samotności odczuwam coraz mniej, mając pracę, studia i znajomych to obleci; gorzej jak łapie tęsknica za przytuleniem...