Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała californication26

Pytanie dotyczące facetów?

Polecane posty

On ma 29 lat, skąd mam wiedzieć czy myśli poważnie o życiu, założeniu rodziny etc? póki co wiem, że dużo i lubi imprezować a z drugiej strony jest strasznie troskliwy i cały czas mnie pyta o przyszłość i czy się już wyszalałam, w sumie o wszystko wypytuje.Odniosłam wrażenie, że szuka kogoś kto się ustatkuje a z drugiej strony te imprezy... Jest jakiś sposób albo coś o co można spytać żeby się dowiedzieć czy chce mieć żonę, dzieci?

Gość malutkaaaaaa
Ja pokazalam mojemu na ulicy malutkiego bobaska i zaczelam jaki to on sliczny, slodki i wogole... odpowiedzial ze nam by sie taki przydal;) potem mial byc slub itd ale nie o tym. Zawsze jakas metoda:P

mi nawet o te dzieci nie chodzi ale czy szuka kobiety na stałe na zawsze? czy po prostu będzie co przyniesie los.Znamy się jakieś 2 miesiące, w tym byliśmy razem razem na weekend na Mazurach i nawet mnie nie tknął. Jestem naprawdę w szoku i pod wrażeniem.I tak się zastanawiam, że skoro nie tylko zalicza, mówi duzo o sobie to pasowałoby się dowiedzieć czy potrzebuje dziewczyny bo ma plany na przyszłość czy tak sobie...

to dobrze ze jest rozrywkowy a z drugiej strony jest troskliwy chcialabys miec meza nudziarza???bo ja nieeee

Gość malutkaaaaaa
Ja mam znajomego, ma 3o lat, imprezuje, jezdzi po Polsce... Taki typ człowieka ze nie usiedzi na miejscu. Ale charakter ma super- cieply wrazliwy... Po prostu nie kazdy lubi siedziec w domu:) ale to nie znaczy zeby go skreslac:)

no właśnie nie, mam chłopaka tzn miałam(?) bo się sypie obecnie a jest nudno, żadnych imprez siedzenie w domu, a poznałam Jego. I jest niesamowicie.Tylko zastanawiam bo wiem że myśli poważnie o życiu, dużo mówi o weselach swoich kolegów, wieczorach kawalerskich, dzieciach znajomych ale czy sam o tym myśli?

nie zamierzam go skreślać, nie chciałabym.... ale mam 26 lat i powoli myślę o tym żeby mieć faceta na całe życie, no męża :) bo już się "nachodziłam" w związkach które mi nic nie dały

Gość ontyja
jest niesamowicie bo sa imprezy? hahaha a jak nudno tzn ze tylko siedzenie w domu...idz do klasztoru szkarado

powiem ci tyle jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz sprobujesz najwyzej stracisz nie probujac tracisz podwojnie

Gość malutkaaaaaa
dokladnie:)

Typowo kobiece myslenie.. A to facet jest przeciez. Moze szuka poważnego związku i ci to nawet obiecac ale żadna gwarancja z tego ze za kilka miesiecy czy lat zakochanie/milosc nie wypali sie.. Moze uznać po czasie ze to nie Ciebie szukał choc teraz moze byc w stu procentach przekonany. Zycie to zycie i nie uda ci sie przewidzieć na pewno czy zostanie z toba na zawsze. Moze chciec moze sie starac a zycie i czas i tak swoje pokaze

ja to wiem że może się zdarzyć wszystko.Ale chciałabym sprawdzić czy ma takie plan czy o tym myśli...

Gość alle_alek
Spytaj się go o te plany... :)

no sptaj ale jak? "chcesz mieć zonę?":p chyba trochę zbyt wprost

Gość alle_alek
Jasne że zbyt wprost, znacie się baaardzooo krótko, zarówno na to by on wiedział czy chce być z tobą zawsze, jak i za krótko byś Ty wiedziała czy to ten jedyny. Możesz zacząć nawijkę na temat jak sobie wyobraża swoje życie w najbliższych latach - z kimś czy samemu.

Gość zawsze nieszczery
kogo moje piękne oczy widzą

Gość zawsze nieszczery
Od godziny 20:18 Lustereczko, powiedz przecie, kto najmniej jest szczery w świecie..

Gość zawsze nieszczery
Powiedziało, lecz dodało... nie mów nikomu co się tutaj działo, byłby zonk jakby się wydało..

W sumie sam od siebie coś powiedział ;) widzieliśmy się i pytał w którym mieście chcę żyć tak na zawsze, on stwierdził, że w tym i tym chce być zawsze ale skoro będzie kiedyś z kimś to będzie musiał się liczyć ze zdaniem tej drugiej osoby ;) faaajnie.. niby nic a cieszy Ciekawe tylko czy "formalnie"