Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_trochę

4 miesiace i dziecka dalej nie ma...

Polecane posty

Gość smutna_trochę

staramy sie od marca i nie ma dziecka, a niby tak prosto jest zajsc... ;(

ni pękaj bedzie dobrze.wiem,ze nie łatwo sie wyluzowac jak sie b chce malucha,ale warto odpuscic wtedy na pewno zaciazycie!

Gość głupia! to się ciesz!
masz szczęście że nie tak łatwo zachodzisz, ja bym wolała tak niż się co miesiąc martwic czy nie jestem w ciąży. Chyba bym usunęła :O

Gość dziewczyno 4 miesiące
to zadne starania ja staram sie juz równe 3 lata i co mam zrobic?

Gość ja czekałam też
razem z męzem staralismy się o dziecko ponad rok. w koncu odpuscilismy i pojechalismy na wymarzony urlop, przekonani, że własne dziecko nie jest nam pisane. zaczelismy sie zastanawiac nad badaniami nas obojga. po wakacjach okazalo sie ze jestem w ciazy. mysle ze to kwestia nastawienia. kiedys w to nie wirzylam, ale tak naprawde jest. my odpuscilismy starania za wszelka cene i udalo się:) życzę owocnych staran i odpusccie sobie zamartwianie sie. jezeli masz byc to bedziesz, a cztery miesiace to nie taka wiecznosc

dokladnie ludzie sie latami staraja:/ 4 miesiace to niedlugo ale mimo to moga dolowac :/

Współczuje z całego serca, bo wiem jak to jest kiedy chce się mieć dziecko. Ja miałam to szczęście, że za pierwszą próbą zaszłam w ciążę... Ale czas, w którym chciałam mieć dziecko doprowadzał mnie do szału a co dopiero kilka lat!

kto powiedzial ze łatwo ? ja sie starłam z facetem 1,5 roku a nie bylo problemow z naszej strony,jestesmy zdrowi

Gość kiziamiazia
ja dziś właśnie tez dostałam okres , bardzo mi było przykro. Denerwują mnie osoby , które mówią by wyluzować , że złe nastawienie i takie tam . Byliśmy na wakacjach wyluzowani i co i nico jak nie było tak nie ma :( I jak wytłumaczyć komuś by nie myślał , o tym jak bardzo pragnie dziecka skoro jest to pragnienie tak silne. A najbardziej irytują mnie lekarze , którzy przy każdej próbie zasugerowania jakichkolwiek badań, które się robi choćby nawet przed staraniami to patrzą jak na jakiegoś hipochondryka. A co szkodzi dać skierowanie wcześniej na jakieś badania. Polska rzeczywistość :( Nic sie nie martw jakoś może przetrwamy ten okres :)

Gość kiziamiazia
tak mi się wydaje ,że najpierw jest radość - staramy się , potem jak nic nie wychodzi następuje smutek i rozpacz następnie frustracja a na końcu już pogodzenie podczas którego już nie ma się nadzieji , że coś wyjdzie. Matka w latach młodzieńczych mówiła , żeby tylko uważać na ciąże , a teraz wysłuchuje kiedy będzie ten wnuk , ironia jak dla mnie bardzo smutna :(