Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama w 15tc.

ból podbrzusza w 15tc.

Polecane posty

Od 2 dni odczówam lekkie bóle podbrzusza. Myslałam, ze to rozciagajaca sie macica. Jednak ta lekka bolesnosc odczuwam podczas ucisku podbrzusza. Dokucza mi również lekki ból w dolnej czesco kregoslupa (uczucie bolacej pupy). Nie krwawie. Biore luteine i nospe. Co robic?

Gość abababababa
Jakim ucisku ? radze wybrac sie do lekarza. Moze po prostu powinnas odpoczac ?

Gość abababababa
a dlaczego ta luteina i nospa ?

Miałam lekkie plamienia na poczatku ciazy. Duzo leze i odpoczywam. Ucisk - przy sprawdzaniu czy mnie boli podbrzusze. Byłam u lekarza 1,5 tyg temu i wszystko było dobrze. Kolejna wizyte mam za 3 tyg. Czy lezenie, nospa i luteina wystarcza? Czy lekarz moze cos jeszcze innego zaradzic/zapisac?

Gość abababababa
magnez, ewentualnie kroplowki jesli to co odczuwasz to skurcze. Wybierz sie do lekarza predzej tak dla swietego spokoju i moze nie uciskaj brzusia

A co jest pdawane w tych kroplówkach. Dodam,ze byłam juz 2 razy w szpitalu. Zakazdym razem był to falszywy alarm.Wezme wiecej magnezu i bede lezec.

Gość abababababa
Sama nic nie bierz tylko idz do lekarza. Nie wiem co jest ale na pewno cos rozkurczajacego. Mnie na poczatku tez czesto tak pobolewal i bylo ok . Dopiero pozniej mialam skurcze w 27 tyg ale to juz inna bajka. w kazdym razie teraz mam zdrowa coreczke urodzana o czasie. Niby ciaza nie choroba bolec nie powinna.

Dziekuje za wsparcie. Gratuluje córci!