Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamira.

Tatuaże- co dla was znaczą?

Polecane posty

Gość kamira.

Jest tu ktoś kto ma tatuaż? Jak tak, to jaki, w jakim miejscu i co ona dla was znaczy? ;)

Ja mam na żebrach, ale nie powiem co on dla mnie znaczy. W sumie jest dość oczywisty.

Gość kamira.
a może jest ktoś komu marzy się tatuaż? :)

Gość platynowe dready
ja mam na całe plecy mantrę om mani padme hum, jest potwierdzeniem mojego ślubu nieodbierania nigdy życia jeśli nie będzie zagrożone moje lub mojego dziecka.

Gość Gość
mój tatuaż przez parenaście lat rozrósł się do kolosalnych rozmiarów zajął całe plecy, barki, ramiona i ręce już poniżej łokcia - tyle się dzieje w moim życiu :P

Gość platynowe dready
dodam że jest wpisana w lotos na bazie okręgu. Prócz tego na nadgarstkach róże z inicjałami męża i syna, na wewnętrznej stronie przedramion Familia fortitudo mea a na drugiej piąte nie zabijaj

Gość kamira.
sacryfical--- a co tam mniej wiecej masz? :) platynowe dready --- duzo tego masz, zawsze chcialas miec az tyle tatuazy? :)

Gość platynowe dready
to jeszcze nie jest dużo, zawsze chciałam i nie żałuję. Nie wymieniłam wszystkich ale te dla mnie najważniejsze, bo prócz nich mam jeszcze na obojczykach jaskółki i na biodrach róże :) Mam 22 lata, męża, dziecko i tatuaże, które kocham.

Gość kamira.
łał, to musiałaś wcześnie zacząć robienie tych tatuaży. a w jakim miejscu bolała cię najbardziej? :) Ja mam tylko jeden, portret mojej siostry na biodrze, ale myślę nad kolejnym. :)

Gość Gość
wilcze pyski wyłaniające się z mgły, na ramiona schodzą skrzydła jastrzębia, on też wyłania się z tej mgły, . Są oczy w tej mgle bliskich którzy odeszli, sa łzy, jest, twarz dziecka, wszystko jest połączone jednym wielkim tribalem, nad którym górują skrzydła jastrzębia