Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haniahaniaHa

Dlaczego w takim razie on ze mna jest?

Polecane posty

Gość haniahaniaHa

- jestem dla niego: wariatką, beznadziejna, kretynka itd. - jego zdaniem kłócę się o bzdury - nie podoba mu się moje ciało, (chyba cała ja) - ma chętkę na moje koleżanki - próbuje podrywać panienki za moimi plecami (dzięki temu służą mu portale randkowe i in.) - wszyscy są dobrzy tylko ja jestem zła Mogłabym tak wymieniać w nieskończoność.

Gość haniahaniaHa
bo jestem głupią naiwniarą ;( Ja naprawdę mogę mieć kogoś lepszego, wiem o tym, ale jakoś nie potrafię i on też skończyć tego

Gość haniahaniaHa
a to jest jego ideał :kobieta starsza o 2 lata, opalona brunetka, wzrost na oko 165-168, zaj**iste kocie oczy, gładziutka jędrna skóra, szczupła, wysportowana... i zaj**iscie sexowna pewna siebie, z zaj**istym poczuciem humoru, spontaniczna, z klasą, inteligentna, z wyższym wykształceniem do tego aby była z dosyć bogatego domu... miała swoje 2 pokojowe ładne mieszkanko, swój fajny sportowy samochód np nowe audi TT

Gość haniahaniaHa
Ja z tego opisu mam tylko wyższe wykształcenie

Gość Marlenka Twojego zycia
ej ty szczery wiesz ze nudny jestes? wszedzie wlazisz i wkurwiasz ludzi. "no i co" "i?" i tego typu nie masz nic innego do powiedzenia??

taaa i wszedzie pytasz "no i" "i co z tego" "no i co" ??zalosne

ej to nie swiat jest dziwny tylko ty. hehe normalnie jak sie czyta co piszesz to szok:D no i co:D aha ok:D kurde al wylewny jestes:D

nie uspokoje bo mnie podniecasz:D