Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różowa_Pantera

Skończę jako stara, samotna kociara.

Polecane posty

Gość Różowa_Pantera
E, jak niby mam zmienić teren. Nie przeprowadzę się przecież.

Gość doradca świadków Jehowy
te, kociara, chyba nie jesteśmy w temacie? chodzi o Twój teren prywatny... gdzie głosisz. najwyraźniej nie masz tam wystarczającego posłuchu. radzę się wymienić z kimś... może jakaś życzliwa siostra Ci odstąpi jej własny teren. albo spróbuj w terenach gdzie nikt jeszcze nie głosi. powodzenia :)

Gość Różowa_Pantera
Chyba nie mam wystarczającej wiedzy, bo nie rozumiem.:P

no wiesz... nieładnie tak podawać się za siostrę a potem udawać, że się nie wie o co chodzi :P proponuję porozmawiać ze starszymi zboru. Oni już Ci wyperswadują z głowy te nieduchowe pragnienia ciała. ;)

Gość Różowa_Pantera
Kurde nie rozumiem tych aluzji. Za jaką ja się siostrę podawałam?

ogłosiłaś droga Pantero w nazwie tematu swą przynależność religijną... do czegoś to zobowiązuje, prawda? bardzo się ucieszyłem, bo niezbyt często spotykam tu siostry kafeterianki. to wręcz ewenement, bo przecież jakże często Strażnica poucza nas abyśmy trzymali się z dala od świata, a przede wszystkim stron internetowych, gdzie na każdym kroku czai się pokusa...

Gość Różowa_Pantera
Aa, o kociarę Ci chodzi. Ja miałam bardziej na myśli kobietę hodującą koty w ramach substytutu towarzystwa. :D

:P wiem, wiem, tak tylko pisze z nudów... mam świadków wśród znajomych.. niezłe są z nimi jazdy xD

Gość Różowa_Pantera
A to mi się jeszcze nie zdarzyli w towarzystwie fanatycy religijni... Ale pukali nie raz do drzwi głosić prawdę oświeconą i wciskać książeczki celem indoktrynacji. :P

Gość tosieciesztehujeniechsewloncza
lepiej byc samotna kociara niz codziennie na jakiegos huja sie gapic ktory cie wkurza nie? ..swojefilmikidlauposledzonychatyzyjpelnia,,milosci,,dokotowlepszanizdotychhujowtanich