Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnydzienszycia

chce tu napisac ze jestem zalamana

Polecane posty

Gość kolejnydzienszycia

Bo powiem wam, ze moja matka byla dla mojego ojca biologicznego WLOSAMI LONOWYMI. Wyobrazacie to sobie? Nigdy bym nie pomyslala, ze Niemcy oceniaja kobiety wg wlosow lonowych. Czlowiek jest wlosami czasem, a ona byla wlosami lonowymi. Tam miala twarz wiecie. Hmmm... niesamowite i tyle. I to bym nie wpadla na to, ale tak jest i takie musialy byc te Ottony i za to mogli byc bo rozumieja NAJWIEKSZA TAJEMNICE OTTONOW a reszta nie. I tyle. No i taka jest prawda o rodzinie biologicznej mojego ojca - o jego matce tez. Tak stoja Niemcy o porod od 1000 lat. I tego nie wiedzial Hitler. Ale wiecie - no to powinni sie zenic z Arabkami. Nie. A pozycje to byly zeby miec zwierzeta z Afryki. Tylko po to. Ze czlowiek to nie zwierze bo jak wspolzyli jak zwierzeta to im rosly wlosy lonowe wlasnie i to jest PIERWSZE PRZYKAZANIE DLA KOBIET W NIEMCZECH i chyba dlatego maja Niemki po 1 dziecku, ze nie powinny miec wlosow lonowych, zeby mezowie o nich stali, a jak tego nie wiedza to niech sie ida tak lesbic. I chyba tak rzadzili Ottony choc nie wiem. Moze jeszcze to przemysle, ale tak to rozumiem. Bo tak to pasuje. No bo tego sie nie da zrozumiec, a Polaki to juz wszystko rozumieli i tylko nikt nie rozumie po co im ta Elzbieta Pierwsza. Ottony to ja rozumiem, ale Elzbieta Pierwsza. Tylko tego nie wiedziala a tak to wszystko i tyle :(

Gość no to siup...
nie rozumiem..twoja mam byla polka ojciec niemcem?

Gość buee
w psychiatryku widzę net podłączyli :classic_cool:

Owieczko przestan pisac juz o matce i ojcu, wez sie za swoje zycie i nie trac energii na rozpamietywanie przeszlosci

Gość szkoda ze kazdy kolejny
post mozna zgłosic do usuniecia a otwierający wątek nie, co za schizofreniczny bełkot, słusznie zauważył ktoś wyżej ze psychiatryk,, niestety

Gość no to siup...
3 razy to przeczytalam i tak nic nie kaman..ale za to usmialam sie do lez