Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amokigr

wożek dylemat

Polecane posty

Gość jeeeeeest
ok, ale bez zachwytu

Gość greyeewf
mi sie podoba :)

Gość amokigr
czy są jakieś osobyu posiadające ten wózek ? jak sie nim jeździ? czy jest bardzo ciezki?

Gość greyeewf
do lekkich nie należy ale bardzo łatwo sie jeździ :)

Gość amokigr
prosze o opinie

Gość ESPIRO
BARDZO CIEZKI WOZEK NIE POLECAM

Gość mama sama w domu
no bez przesady, sa jeszcze ciezsze :) Ja bede miala ten, tylko bez nosidelka jest ale mozna dokupic :) za to lezaczek jest do kompletu

Gość amokigr
a ten CONECO V3 MUSTANG

nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale chyba przednie koła nie są skrętne. to może być niewygodne. wizualnie wózeczek ok, podoby do implast bolder

Gość mama sama w domu
a brak kol skretnych to naprawde duzy problem? bo szczerze mowiac to ja nawet na to uwagi nie zwrocilam . Autorko, powiem Ci, ze ten Twoj calkiem podobny do mojego :) Kurcze, zaczynam juz wariowac chyba i nie wiem tak do konca jaki wybrac...

Gość amokigr
no ja tez ma dylemat sama nie wiem jaki juz wozek kupic co widze jakis to mi sie podoba ja nie chce ze skretnymi kolami

Gość mama sama w domu
no wlasnie znalazlam ten coneco ta "Twojej" stronce i jest z fotelikiem. A jakbym chciala zamowic z "mojej" str. to za fotelik musialabym chyba 285 zaplacic dodatkowo. No ale ten lezaczek mnie kusi...

Gość pietruszka z koperkiem
koła sa skretne-cala os przednia jest skretna...Xiloxi,czytaj, a nie ogladasz tylko obrazki:O:O

Gość mama sama w domu
tfu!! 185 za fotelik, a nie 285

o matko bosko, no faktycznie, ale zbrodnię popełniłam... jak chcesz krytykować czytanie, to najpierw naucz się sama czytać cudze nicki :D :D :D

Gość Innnnnaa
wylada jak jajo kolo im mniejsze tym sie zle jezdzic na sniegu

Gość laura189
Ja oglądałam wózki espiro w sklepie i bez wątpienia każdy model ma jakieś wady ale nie są to złe wózki i jakością nie odbiegają od xlandera czy mutsy a poza tym są w calości wyprodukowane w polsce dzięki czemu są bardziej dostosowane do potrzeb mamy w naszym kraju. Najlepszy moim zdaniem modelem jest Espiro Enzo bo ma dużą gondolę i szeroką spacerówkę, duże pompowane koła i kosz na zakupy nie zwisa tylko jest podparty aluminiowym stelażem. Na minus może być waga ok. 15 kg więc nie nadaje się do dzwigania na czwarte piętro codziennie i foliowe wstawki w budce spacerówki które podobno mogą się przetrzeć. Espiro GT natomiast jest znacznie cięższy ok. 18/19 kg i ma wąską gondolkę i spacerówkę ale za to można montować siedzisko przodem lub tyłem. To tyle co o Espiro, warto pamiętać też że modele z malymi kołami nie nadają się do lasu, parku czy na krzywe chodniki a jedeynie na nowe osiedla i galerie handlowe.