Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madz3775765756756

Mój facet spędza więcej czasu ze swoją koleżanką.. ;/

Polecane posty

Gość madz3775765756756

Mieszkamy dość daleki kawałek od siebie, więc nie widujemy się codziennie. On zna ją od paru lat, była w związku z jego przyjacielem, ogólnie we 3 się przyjaźnią. Teraz ona jest wolna i oni codziennie się widują, nigdy nie byłam zazdrosną dziewczyną. Nie przeszkadzało mi, że chłopak spotyka się z kolezankami itp. ale teraz.. on niczego nie ukrywa pisze mi, że np. idzie z nią i siostrą gdzieś tam na ognisko czy coś. Ja też ją znam, nie wiem co o tym myśleć. Zaczynam się już robić zazdrosna, bo spędzają czas w sumie codziennie i on opowiada mi, co ona zrobiła, powiedziała, co robili.. dziwne to jest dla mnie:o ona do niego przychodzi, oglądają filmy (nie sami). Doradźcie mi co robić, nie chce ingerować w towarzystwo chłopaka, ale jednak troche mnie to wkurza i jestem zazdrosna.

Gość dgdggdgddg
ja bym wiedziala co zrobic... mianowicie kopnęła bym go w dupe

Gość czesccccccccc
hmm.. tez bym byla na bank zazdrosna..;/ jesli jestes pewna ze nic miedzy nim nie bedzie to ok, ale jesli se obawiasz to zrob cos z tym powiedz o tym jemu.. kobiety to niektore są suk.. i , moze sie chce pocieszyc i jesczzde twojego ukradnie

Gość madz3775765756756
no nie wydaje mi się, ze ją coś do niego ciągnie, ale nigdy nie wiadomo.. Ale dlaczego mam go kopac w dupe od razu?? MAm z nim zerwać, bo widuje się codziennie z koleżanką? ;/

Gość czesccccccccc
moze pogadaj z nim o tym ..

Gość madz3775765756756
ale co mam mu powiedziec, ze jestem zazdrosna czy, że przeszkadza mi to, ze tyle się z nią widzi? Nie wiem czy nie powstanie z tego jakiś konflikt, on poczuje, ze go ograniczam i sami wiecie jak bedzie..

Gość madz3775765756756
m