Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(((((((9999smutna

mam 34 latka

Polecane posty

Gość prawie jak autorka
ja mam 31... miałam niedawno romans z 20-latkiem... zakochałam się... i zostałam klasycznie porzucona :) życie... ciągle sobie powtarzam, żeby już nie nawiązać żadnej bliższej znajomości z mężczyzną, bo zawsze kończy się bólem... ale co jakiś czas ciało i tak odmawia mi posłuszeństwa... a taki 20-latek... o rany, jakie to przeżycie erotyczne... pierwszy raz miałam z tak młodym i teraz już na tych w moim wieku ciężko spojrzeć... ;) a druga okazja pewnie nigdy się nie trafi...

Kinky ale pewnie jestes młody

prawie jak autorka dlatego ja nawet nie patrze na młodych bo to jest pewne, ze taki prędzej czy później porzuci taka starsza kobiete

A ty taka stara :P że młody ? Ty też jesteś młoda, ale ja młodszy od Ciebie :) Lubie starsze kobiety, mają poukładane w głowach, w miarę ... :P

kinky owszem. młody mężczyzna "lubi" dojrzałe kobiety ale tylko pod wzgledem ...............wiadomo jakim....jęsli chodzi o założenie rodziny to odpada

A w jakim ? Bo nie kojarzę... "założenie rodziny" dreszcz mnie przeszedł :O najpierw sie poznajmy chociaż troszkę, a nie tak od razu myślisz o takich sprawach :P

heh do łóżeczka:) Kinky 'pochodzic " mozna ale za jakis czas niestety ale kobieta pragnie jakichś deklaracji ze strony mężczyzny.

Gość prawie jak autorka
wybacz ale imienia tu swojego nie podam z pewnych względów. a zmyślonego nie napiszę bo cenię szczerość. tęsknię za moim 20-latkiem tak bardzo, że chwilami myślę, że oszaleję :) ale wiem, że muszę to przetrwać... do pewnego momentu, zanim się zakochałam, było super... można powiedzieć, że dzielnie dotrzymywaliśmy sobie kroku próbując które z nas ma więcej energii seksualnej... ;) idealnie się dopasowaliśmy... ech smęcę tutaj niepotrzebnie, ale nie mam komu się wyżalić :D idę już spać chyba...

starsi tez myślą podobnie. Rozumiem gdy partner jest starszy ale partnerka? Kobieta sie szybciej i niefajnie starzeje. nie chcialabym cierpiec wtedy gdy mój ukochany, mlody mężczyzna zacznie mnie zdradzac z mlodszymi kobietami

Gość prawie jak autorka
ale do seksu nie ma jak taki młody - w ogóle starsi wymiękają przy młodych facetach bez dwóch zdań. a związek... nie wiem, mój związek z 20-latkiem nie wyszedł, ale wiem, że są takie z różnicą wieku i udane do tego... kwestia dopasowania także psychicznego, nie tylko fizycznego.

heh zauwazy ale juz niekoniecznie te mlode dupy beda cchialy starego pryka

a ja mam kolezanke ktora ma mlodszego i niestety przyprawia jej rogi. Ona biedna żałosna kobieta wybacza mu te zdrady

kinky ale nie kazdy ma kase. Pomijajac tych bogaczy bo to dopiero żałośni mężczyzxni, ktorzy wręcz kupuja sobie te młode dupy

n a to wychodzi, ze na prożno sie łudzę ......pozostaje samotność, w sumie da się przyzwyczaić!

Gość ddsdsff
zapewne te twoje niskie poczucie wartosci wynioslas z domu

Gość prawie jak autorka
a staszek Ty zaczynałeś mnie uwodzić czy jak? :P jakoś przez to nie mogę się zebrać do łóżka :D ile masz lat tak w ogóle?

kto ma we krwi zawsze bedzie zdradzał. Ja nie mówię tu o takowych numerkach ......a o zyciu na dobre i na złe

ja juz jestem w takim wieku gdzie się zakłada rodzinę a nie szuka wrażeń z przedszkolakami;)

teraz juz nekrofilka:P