Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katalinka26

Ginekolog Sikora Częstochowa

Polecane posty

Gość katalinka26

czy jest tutaj jakas pani ktorej ciaze prowadzil dr Sikora? Interesuje mnie jak prowadzil ciaze, ja jestem w 6 miesiacu a pan doktor ciagle sie czepia wagi ze za duzo tyje, choc od poczatku ciazy to zaledwie 3 kg:( juz psychicznie nie moge z nim wytrzymac

Gość awdesfghybfhjmjhmgh
to zmien lekarza a nie narzekasz, nie mozna tak publicznie szargac czyjegos imienia zupelnie bez podstawnie, jak lekarz nie odpowiada ci to idz do innego idiotko

Gość katalinka26
awdesfghybfhjmjhmgh----- jezeli nie masz nic ciekawszego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj

blee co z tego ? przejmujesz sie wagą i zdaniem lekarza ? ... niektóre tyją 2 kg niektóre 22 kg ... ważne żeby dziecko było zdrowe ... lekarz przeszkadza masz prawo zmienić :)

Gość katalinka26
tylko u nas juz zaden inny nie poprowadzi ciazy jezeli od poczatku do niego nie chodzilas. Takie dziwne miasto i dziwni lekarze

Gość awdesfghybfhjmjhmgh
co sie nie wypowiadaj a jutro zadzwonie do Pana Sikory i pokaze jak mu imie szargasz, nie mozna tak publicznie tak osobe oczerniac, niechce mi sie tlumaczyc bo raczej nie zrozumiesz ale w tej sytuacji ten Pan doktor moze podac cie do sądu, wiec zastanow sie zanim cos napiszesz

Gość katalinka26
czy ja go obrazilam? stwierdzilam fakt

Gość awdesfghybfhjmjhmgh
piszesz na publicznym forum o czlowieku podajac jego dane, w bardzo latwy sposob teraz mozna tego Pana odnalezc, szrgasz jeg imie, nie mozna takich rzeczy podawac do publicznej wiadomosci, jesczzce temat zalozylac pod tytulem "ginekolog Sikora Częstochowa" no ja piernicze

Gość akacja111
awdesfghybfhjmjhmgh --> hehe to jest pewnie Pan Sikora :) Autorko spróbuj podjechać na Łubinową do Katowic :) Wiem, że są dziewczyny, które tam rodziły z Częstochowy. Sama już dawno nie mieszkam w tych rejonach, ale wiem że Częstochowa to dziwne miasto:)

Gość do akacja111
ale ty glupia jestes? myslisz ze lekarz by sie podszywal na jakims glupim kafe?? boze ile na swiecie jest niemyslacych debili

no niestety cos w tym jest ze ma sie 1 lekarza prowadzacego mnie prowadzi Mikolajczyk Moja kolezanke Kowalski oni sa z 1000ca a ty gdzie bedziesz rodzic?

A ten lekarz to nie jest lysy i w okularach?na 1000cu nie przyjmuje czasem??

Gość raszolkaa
Jeżeli chodzi moje drogie o ginekologa to sprawdźie soibie dr. Jan Bińczyk była u niego moja kobieta i chwalila sobie bardzo takze cos musi byc na rzeczy ;)

Gość EwelinaWokulska
Ja ze swojej strony polecam tego lekarza http://strzelczak.com.pl prowadził moją ciążę i jestem bardzo zadowolona , miły kompetentny i zawsze mogłam liczyć na jego poradę . Lekarz godny polecenia

Gość gość
Lekarz wtedy podchodzi do badania odpowiedzialnie gdy jest podczas badania cipki mąż lub chłopak. Również podczas porodu liczą się z tobą gdy masz męża. A mamy prawo do obecności męż! A gdy wyprosi ginekolog to zboczeniec i może tak skończyć badanie. .....Ginekolog zgwałcił młodą pacjentkę? Agnieszka Drzewiecka 17.03.2016