Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mamusia

jaki jest seks z 35 latkiem?

Polecane posty

Gość taka jedna mamusia

Dziewczyny! Jaki jest seks z mężczyzną w tym wieku? Ostatnio dopadły mnie takie dzikie fantazje. Mam 26 lat i lubię obejrzeć się za dojrzałymi facetami. Jestem spełnioną mamą, właśnie odstawiłam synka od piersi i dostała takiego kopa do życia. Eminuję kobiecością! Dawajcie jakieś historie :)

Gość taka jedna mamusia
ups synek mi upadł i sie nie rusza co mam zrobic???? pogotowie? pomozcie!!:(

Gość zakazanyowoc
Seksu z 35latkiem nie da sie z niczym porównać. Jest suuuuper

Gość tzn, w jakim sensie ?
Szczerze mówiąc, też jestem ciekawa :)

Gość niezaspokojona koteczka @
Nie wiem czy się liczy ,ale mój ma 36 i co tu dużo pisać ,facet wie czego chce :D

Gość taka jedna mamuska
no bo faceci w tym wieku to takie gorące ciacha...

Gość tzn, w jakim sensie ?
a ogólnie, to seks z facetem po 30-tce w okolicach 35 r.ż. jest "lepszy" niż np. z 23-24 latkiem, który dopiero zaczyna swoje życie erotyczne ? Chodzi mi generalnie o to, czy zaspokaja w większym stopniu potrzeby kobiety, wie, gdzie dotknąć, etc. jest dłuższy . Sory za tak infantylne pytania, ale niewielkie doświadczenia życiowe mam :)

coraza .... 7 to mam nadzieje twoja liczba , bo jeśli on 7 razy w 2h .to współczuję.

Gość kamaaaaaas
mam 31 latka, jestem 18 latką, jest boskoooooooo!:D

Gość kamaaaaaas
Uwielbiam obrabiać jego gałę pod koniec seksu wiedząc iż jeśli się dobrze spiszę i szybko wytryśnie w moje usta, a ja połknę to z uśmiechem, to zawsze dorzuci 50 zł więcej niż wynosi taryfikator usługi :)

Gość kamaaaaaas
nic z tych rzeczy podszywie!;D bawisz mnie. taka jedna mamusia->co konkretnie?

Gość napalona kotka
a tam pieprzycie głupoty!!! moim zdaniem nie ważne ile facet ma lat. facet musi być zdecydowany w sexie, musi pokazać czego chce a najpiękniejszą sprawą w tym całym "zamieszaniu" jest to że nie myśli jedynie o sobie... wiecie o czym mówię?? nie tylko zerżnąć, zaspokoić siebie ale również swoją kobietę. i te dzikie odgłosy, jego oddech na moim ciele, jego ruchy, gesty.... to mnie kręci najbardziej!!!!!!

Gość my opinion @
Co za glupie pytanie. Jakby 35latek to juz byl niesamowicie dojrzaly facet. Heheheeh Ja myslalam, ze tylko nastolatki tak mysla. No i niby czym mialby ten seks sie roznic. Jak zwykle: gra wstepna, potem wsadza, porusza, dojdzie i po sprawie :/

Gość napalona kotka
no właśnie tu nie chodzi o to, żeby "wsadził, poruszał i doszedł". właśnie o tym piszę, że facet jak chce dać rozkosz swojej kobiecie potrafi powstrzymać się, i może się kochać i kochać godz lub dłużej :) to jest właśnie magia... :)

Gość my opinion @
to nie jest magia tylko seks i on zawsze sklada sie z tego samego. Jasne mozna pewne fazy przeciagac, ale i tak chodzi o to samo i nie ma to zadnego zwiazku z wiekiem faceta. Jak ktos ma fantazje to ma, a jak ktos fantazji nie ma to nie ma.

Gość napalona kotka
dokładnie! masz rację w tym co piszesz, chodzi o to samo, ale "to samo" za każdym razem może wyglądać inaczej! zależy od faceta, kobiety i innych czynników. miłego sexu życzę!!! :P

Gość gość
mam 37 lat i tu nie ważny jest rozmiar ,ważne są umiejętności!! kobięte możesz doprowadzić do orgazmu sami pieszczotami ,a stosunek jest tylko dopełnienie !!!

Gość gość
jak jest z 35-latkiem ? wiadomo [kiss[ ( innego nie miałam ;) )

Gość gość
a... zapomniałam rok temu ;) miał 34 😘

Jaki jest seks? Normalny! Jak z każdym innym 35 latek nic nie ma w poprzek :) I zastanowiłabym się nad słowem dojrzały...dojrzały kojarzy się raczej ze starszym niż 35 latek...

Gość gość
Gdy skonczylam 18 lat nie oparlam sie 40 latkowi i do dziesiaj tego nie zaluje i nie moge tego wieczoru zapomniec i podobnego nie moge znalesc,a do tego co z nim sie kochalam nie mam adresu bo wyjechal do anglii

Gość gość
ja mam 36 lataka, no wiec seks nie jest juz taki wspanialy jak z 22 latkiem lub 32 latkiem, najlepsi w lozku sa ci w wieku 30-33 lata, doswiadczenie, szybkie i czeste numerki to tylko z dwudziestoparolatkiem do 25 lat,

Gość gość
Pewnego razu na dyskotece poznalam faceta z ktorym po paru spotkaniach sie kochalam bo odmuwic mu nie umialam,jak sie po tym dowiedzialam to o 15 lat odemnie sie bzykakam.Nawet nie myslalam ze taki stary a jeszcze taki dobry w te klocki.Klockowal mnie ze az piszczalam i troche moczu popuszczalam ale jak najmocniej i najglebiej chcialam byc posuwana i dobrze zrypana