Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka Amy

Bardzo szkoda mi wokalistki Amy Winehouse to chyba kolejna ikona

Polecane posty

Gość fanka Amy

Wspaniała utalentowana dziewczyna z problemami ale jaka szkoda że jej już nie ma , że już nie stworzy nic podobnie wspaniałego jak do tej pory :/.

Gość pietruszka z koperkiem
szkoda to mi tych mlodych ludzi z Norwegii,a nie zacpanej pijaczki....

Gość a mnie również szkoda
szkoda mi i tych młodych z z Norwegii i tej dziewczyny której muzyke uwielbiam i zawsze kochałam. Zaćpana i pijana, ok ale za twórczość ją ludzi e kochają a nie za jej ułomności. Jej problemy wzięły się z jej słabości a dopomógł jej w narkotykowym biznesie ktoś bliski . Ja uważam że szkoda tak młodej osoby która pod koniec odwołała trase kontertową by sie leczyć i iść na odwyk ....i nie zdążyła.

Gość a mnie również szkoda
back to black uwielbiam to:) ale w tym momencie kojarzy mi się tylko z jej śmiercią :/

Gość mi szkoda rodziny maliniaków
z mojej dzielnicy ....matka zmarła zostawiając pijaka meża i 2 malutkich dzieci ///Ćpunki i pijaczki,która miała problemy(zajebiste problemy-chyba jak kase wydac na dragi)

Gość Pinnnk
Nie jest mi jej szkoda. Zwykła ćpunka,pijaczka. Szkoda mi za to strasznie tych dzieciaków z Norwegii :( To dopiero TRAGEDIA !!! Nie jest nią śmierć z przedawkowania narkotyków :/

Gość fanka Amy
Ja myślę że tak kończą prawdziwe gwiazdy , ostro , burzliwie i szokujaco...końcówki ich życia są zazwyczaj takie że nagle chca odmienić swoje życie i wtedy bach...los zabiera ich na zawsze.

Gość Pinnnk
Ale piosenki Amy mi się podobają. Głos miała świetny

Gość fanka Amy
śmierć to smierć , żadna nie jst dobra obojętnie czy z naszej winy czy przez los. Piosenkarka żyjąc była półmartwa choć dawała z siebie wszystko. Temat jest o Amy a nie o młodych z Norwegii.

Gość fanka Amy
No głos miała rewelacyjny :)

Gość a ja mysle ze bardziej znani
sa ci cwani ,którzy kończą tak jak ona -ćpają ,chleją i szydzą zw wszystkich ....a w pijanym zaćpanym widzie marzą aby w świetle jupiterów odejsć z tego świata :O powinno sie ich w kosmos ...

Gość ona była juz trupem od dawna
a jej truchło już tylko straszyło widownie ...żałosna pijaczka

Gość Emilka25...
Ale wiecie że Amy doskonale wiedziała za kogo ją mają ludzie i jak ja postrzegają i to wprowadzało ja w wieksze ćpanie . Ona nie potrafiła sobi epomóc i się wycofać a kiedyś na zapytanie jakiegoś dziennikarza co o sobie myśli a jak już myśli to co robi , odpowiedziała "jestem u siebie i płaczę " Ta dziewczyna wiedziała że jest zmarnowana, każdy narkoman to wie.

Nie kwestionuję tego, że dziewczyna miała i głos, i talent. Ale żeby miało mi być szkoda? Szkoda mi maleńkich dzieci umierających z głodu i na skutek wojen w Afryce Szkoda mi dzieci leczących się szpitalu dziecięcym w Prokocimiu i mojej przyjaciółki, która z rocznym synkiem spędziła tam ostatnie 8 miesięcy - mały ma nowotwór. Szkoda mi ludzi, którzy cierpią nie ze swojej winy. Ale żeby miało mi być szkoda ludzi, którzy sami, konsekwentnie, kawałek po kawałku niszczą samych siebie? Nie, nie jest mi szkoda.

Gość Emilka25...
Autorko to jest kafe tu nie ma dusz artystycznych tylko proste prozaicznie myślące babsztyle. Wynoszę się stąd a wy wracajcie do tematu o luteinie albo ząbkowaniu i tak na każdym z tych tematów popisujecie się jednym z głównych talentów (złośliwością) tacy ja kwy powinni zostać wysłani w kosmos:D

Gość Emilka25...
scarlett z tobą się mogę zgodzić ale tu chodzi o inne współczucie o współczucie dla artysty i tego w jaki sposób się zmarnował to też był czlowiek ale niestty nie zasłużył na współczucie bo nie zginął z głodu ani przez nowotwór.....ale z was prymitywy

Gość Żożoba
Pomijając to jaka była Amy Winehouse i jej ogromny talent. Ludzie stają się nieśmiertelni jak posiadają talent, nie radzą sobie, ćpają, i kończą śmiercią w młodym wieku. To jest dla mnie bezsens - inni też mają talent, żyją i nie ćpają, śpiewają. Dlaczego Morrison, Cobain, Winehouse, Joplin i inni? Co to za kult śmierci, cierpienia, nadwrażliwości.. To jest przecież słabość.

a mi nie szkoda,nie lubilam jej i wcale nie byla taka utalentowana.teraz dopiero jak jej nie ma to wszedzie ja puszczaja.cpunka ma na co zasluzyla.nie cierpie cpunow.jak mozna tak zyc?

Gość ........++++
narkomania , alkoholizm i każda inna forma uzaleznienia to choroba a nie skandal czy przestępstwo. Ludzie prymitywnie albo płytko empatyczni wzruszaja sie tylko nad tymi którzy w bohaterski sposób zgineli bądż przez okrótny los, nad tymi którzy sami się zagubili już nie mają serca. Narkotyki nie dają wyboru, kiedy człowiek zaczyna brać nie wycofa się sam , tu musi ktoś pomóc a wiadomo że w showbiznesie lepsza była pijana i nacpana Amy którą można było manipulować i sterować niż pewna siebie trzeźwa kobieta. Są menagerowie którzy czekają na słabość swoich "podopiecznych" i tak było własnie z Amy. Boże taki talent, taki głos , jak można było nie mieć dośc pewności siebie że jest się ponad wszystkim:/

Gość ........++++
Żożoba--- bo załuje się tych którzy sobie nie poradzili. Żyjący są silni i nadal mają pole do popisu bo mają życie, tamci starcili wszystko co mieli więc naturalnym jest współczucie i patetyzowanie, naturalny odruch ludzki. Kiedy ginie mało popularna i raczej nelubiana osoba (aktor bądź piosenkarka) też zaczyna się wrzawa, kartki z kondolencjami , przepełnione fora i blogi , pozytywne kometarze itp tip. to normalne.

....+++++ - w 100% popieram. Piekny głos, smutne życie. Szkoda... Co bardziej smutne właśnie takie głosy, takie talenty sa silnie nie dowartościowane. A to już równia pochyła, zwłaszcza gdy trzeba sobie poradzić z całym świńskim biznesem.

Gość Dorcia dziecko drogie....
Puścić to sobie możesz bąka. Od Amy won!

Gość babysol
Emilka 25...zgadzam się z Tobą i popieram Twój głos trzeba być prostym (żeby nie powiedzieć prostakiem) i ograniczonym, myśląc, że Amy była pijaczką i ćpunką i nie jest żal, że zmarła... Żadnej z panienek piszących takie teksty nie przyszło do głowy, że trzeba być bardzo chorym i mieć wielki problem, żeby w wieku 27 lat doprowadzić się do śmierci??? Nikt jej nie pomógł. To wielka tragedia. Wszystkie damy wyrażające te kiepskie opinie powinny raczej wypowiadać się o dziecięcych kupach, paskudnych mężach i obwisłych sadłach po porodzie. Wstyd!

Pamiętam niedawno w internecie byl filmik z jakiegos koncertu gdzie byla tak pijana i nacpana ze nawet slow nie pamietala, krecila sie po scenie jakby nie wiedziala gdzie jest, to ma byc artystka? Zarty jakies... jak mozna tak olać swoich fanow, ktorzy mieli ja niemalze za bostwo... A odwyk? He dobre, na ilu juz byla? Szkoda kolejnego czlowieka ktory umarl zbyt wczesnie, ale w tym przypadku na 100 procent na wlasne zyczenie.

Gość apperance
A mnie jest szkoda jej rodziców i jej fanów. Jej mi było żal wcześniej jak sama świadomie doprowadzała się do ruiny, marnując szansę daną przez los - wielki talent i idące za tym uwielbienie fanów. A teraz już po ptakach. Szkoda, że ikonami zostają artyści, którzy swoim zachowaniem nie powinni dawać przykładu.

Gość szkoda kogo!!!!!
Ty chyba dziewczyno nie masz zadnych problemow zeby sie taka szmata uzalac, jednej cpunki mniej i hura!!!!!!!!

Gość mjuhjhjhjh90
babysol pomóc można tylko temu kto sam tego chce na siłę nic nie można zrobić niestety

Gość wlasnie takich ludzi miala
wokol siebie. Cpunka, pijaczka... Piekna muzyke miala... Przynajmniej juz sie nie meczy.