Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darecki

Co myślicie o tym pierścionku?

Polecane posty

Gość chłopie.....
Kurcze no... ---> też fajna ta twoja propozycja. Autorze - no to jeżeli znasz gust swojej kobiety i wiesz, że taki kwiatek jej się spodoba, to ok, ale przemyśl tą stronę praktyczną - taki kwiatuch naprawdę na codzień nie pasuje...

Obstawiam propozycje kolegi o nicku chłopie.. Jeśli Twoja dziewczyna lubi proste, klasyczne rzeczy, nie będzie chyba zachwycona tym kwiatkiem. Faktycznie - jest troszkę odpustowy. Weź pod uwagę, że ten pierścionek od Ciebie będzie nosić cały czas na palcu, więc musi jej do wszystkiego pasować:).

Gość Darecki
Generalnie to nie musi byc kwiatek, ale nie mogą być też takie pierścionki jak te wyżej podlinkowane przez was (te z apartu i yes). Mojej dziewczynie podoba się coś bardziej klasycznego, raczej też niedużego. Tak jak napisałem, ciężko mi ocenić jakiej wielkości jest ten kwiat.

Gość chłopie.....
jak dla mnie ten drugi super -----> "żeby wszyscy widzieli" ???? Twoja motywacja do wyglądu pierścionka jest strasznie dziecinna - chyba inne motywy są ważne, a nie "żeby wszyscy widzieli" (przypomina mi to mentalność z dowcipu: "Po co kobieta wychodzi za mąż? Odpowiedź: żeby dodać zdjecia na naszej klasie" :D:D:D:D )

Gość jak dla mnie ten drugi super
dlaczego nie pasuje on podejrzewam jest malutki zdjęcia zawsze tak robią żeby duże pierdzionki były

Gość Darecki
Nie no, absolutnie nie chodzi o to, żeby wszyscy widzieli. Muszę się wybrać do tego salonu, może akurat będą mieli ten pierścionek, to ocenię.

Ojej - ten ostatni pierścionek który pokazała - to mój pierścionek zaręczynowy!!!!!!!! :) Jak fajnie, że się komuś też podoba!!!!!! :)

Gość do Dareckiego
Pierścionek, jak pierścionek. Tylko, że myśląc o pierścionku zaręczynowym - przypominają mi się słowa mojej babci, że kilka kamieni w pierścionku wróży łzy.. Nie jestem przesądna ale czasem warto posłuchać starszych. Polecałabym Ci coś delikatnego z jednym kamieniem, niekoniecznie dużym. Pozdrawiam i życzę udanego wyboru :)

Gość Darecki
Jakiś czas temu byłem z moją kobietą w YES i bardzo spodobał się jej taki, tyle że z zielonym kamieniem: http://tnij.org/mrqq O coś w tym stylu mi chodzi.

Gość do Dareckiego
O - ten jest ok, nawet z zielonym oczkiem ;)

no ja sobie taki zrobiłam "zareczynowy " ,tylko wokół miał małe cyrkonie.

Gość Darecki
Teraz porównuję zdjęcie tego ostatniego z tym 'kwiatowym' i on chyba faktycznie będzie za duży i nieco odpustowy.

Gość Darecki
Idę jutro "w miasto" oglądać pierścionki :) Dzięki za pomoc.

Gość olalolaola
mam nadzieję, że autor pochwali się pierścionkiem na forum :)

Gość Darecki
Pochwalę się jutro :) Pierścionek kupiony, bardzo podobny do tego, tyle że za Aparta: http://tnij.org/mrqq Cena praktycznie taka sama, dałem 590 zł. Jutro zrobię parę fotek i wrzucę je tutaj.