Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sgsdhgjhgkhjlkj;lh

własnie wypilam dwie butelki wina

Polecane posty

Gość jiewpahbofhea
isc spac zeby nie myslec. a pytasz czemu az taka cene , bo to zalezne od jakosci rozboju , ;drozboj duzy to i kara duza

Gość sgsdhgjhgkhjlkj;lh
Pilam jakies gownaiensae wina coio mnie obdarowai inni wino nazywa sie LVNAE COLLI DI LUNI VERMENTINO moew oem co to i jeszcze elite seleccion dorada Elite sherry

Gość sgsdhgjhgkhjlkj;lh
ale ja bylam mlloda i glupia teraz na pewno bym tak nie postapila..Wyjade gdzies dalego i zaczne nowe zycie nie moge zyc w tym miescier

Gość sgsdhgjhgkhjlkj;lh
nienawidzie tego miasta swojego zycia i sioebie tez nienawidze

Gość jiewpahbofhea
od tego nie uciekniesz nawet jak pojedziesz do chin ;d bedziesz pamietac , ale moze to i dobry pomysl bo moze znajdziesz kogos kto zastapi jego miejsce i wypelni serce radoscia anie zalem i bolem

Gość DONKA$$$$
CZYLI POLKLAS DWA MAMROTY jutro jak bedziesz sikac klozet popeka:D

Gość sgsdhgjhgkhjlkj;lh
juz nikt nie wypelni jestem taka idiotką..gdybym miala sile bys ie zabić a;e juz priobowalam nie udalo sie za bardzo boje sie smierci

Gość sgsdhgjhgkhjlkj;lh
cala mlodosc z nim najpeiksniejsz elata co mniejeszcze czeka ? nic

Gość DONKA$$$$
RZYGANIE JUTRO

no kultura wymaga ,zeby :mamrotami " zalewac sie na powietrzu . a ona bezceremonialnie na forum . WSTYD

Gość jiewpahbofhea
mnie tez 2 lata temu zostawil chlopak ktorego kochalam nad zycie , ciagle o nim mysle dzien w dzien ale zycze mu jak najgorzej :( zostawil mnie ciul wi dlaczego , ciagle byl chorobliwie zazdrosny i wmawial sobie ze go zdradzam bo dzielilo nas 50 km drogi od siebie , zawsze bylam wierna nie widzialam swiata poza nim , a 2 tygodnie przed rocznica mnie zostawil , ehhhhh , i to przez smsa :( . coza okropienstwo , a to sie stalo jak napisalam ze ide na impreze bo przyjaciolka miala urodziny to we dwie oblewalysmy sobie , a to ok ok bez problemu rano pisze do mnie i z ryjem ;/ to mu pisze ze nie ma mnie w domu jeszcze nie wrocilam , i leze, nie zapytal gdzie zkim u kogo chociaz napewno sie domyslal ze u przyjaciolki , tylko odrazu ze koniec zostawiam cie bye bye , chorobliwa zazdrosc moze tylko czekal naten moment chociaz zapewnial ze mnie nigdy nie zostawi i boi sie ze to ja jego zostawie , wogole takie rzeczy okropne pisal ze zaluje tego wszystkiego ze zemna byl itd :( temat rzeka , wiec nie ty jedna masz najgorzej :( bo ty zapracowalas , aja nic nie zrobilam i zawsze wierna jak pies

Gość sgsdhgjhgkhjlkj;lh
nie obchodzi mnei co jutro najchetniej bym nie ozzyla jutra

Gość sgsdhgjhgkhjlkj;lh
ten drugi co znim bylam palant byl taki jak twoj krytykowal cigle a sto lasek zaliiczyl w miedzyczasie takze nie przejmuj sie ten twoj Cie nie kochal tak samo jak moj palant ja mam gorzej bo zostawilam wartosciowego chlopaka co mnie rozumial i znim spedzilam pol zycia on jest madry wartosciowy jest pisarzem dziennikarzem itp i ciesze sie ze znalazl kogos wrazliwgo wartosciowego dla siev\bie ja i tak nie zaslugiwalam na niego.kochalismy sie jak wariaci ale to bylo dawno.Eh wrocic do lat mlofodosci...A koles dla ktorego go zostawilam uwiodł mnie pewnoscia siebie byl perkisista w zespole..juz nie opwoeiem zaraz zgon

Gość jiewpahbofhea
a dobra ide spac bo przez ciebie i mnie wzielo na wspomnienia;p pa

Gość sgsdhgjhgkhjlkj;lh
bym chaciala opowiedziec ta huijowa ghistorie ale chyba juz nie dam rady myla sie literki chce umrzec coraz gorzej z mysleniem

Gość jiewpahbofhea
;/ ehhh skurwysyny takie :( . nie popelnij drugi raz tego samego bledu ,,, i ty tez idz spac , zebys nie usnela na klawiaturze bo rano sie obudzisz z klawiszami odcisnietymi na czole hihi

Gość sgsdhgjhgkhjlkj;lh
3 butelka wina idzie

Gość jiewpahbofhea
wyspij sie i wejdz pozniej na kafe to opowiesz co i jak

Gość sgsdhgjhgkhjlkj;lh
nie ja znie zasne ostatnio wogole nie spie..juz od 3 misiecy nie pilam ale dziecs mjinie wzielo

Gość sgsdhgjhgkhjlkj;lh
mam jeszcze starae bnecherowke a jutro pare spraw zalatwic niedobrze ale dam radee

Gość jiewpahbofhea
tez bym sie napila :OOO a nawet uupila zmila chcecia , ostatnio sie spotykalam z takim przystojnym a zarazem prostym chlopakiem , spotykalismy sie z kilka -nascie razy i pozniej przestal sie odzywac miesiac pozniej napisal dalam mmu druga szanse i znowu przepadl jak kamien w wode , teraz zagadal do mnie koles tez ladniutki i wydaje sie normalny , pisal ze nie chce zmarnowac swojej szansy u mnie , bo jestem zjawiskowa, ze widzial mnie na miescie i kolega jego mnie znal wyczail gdzies na necie mnie a pozniej on dal mu nr , czekalam myslalam ze sie odezwie a tu lipa , przeliczylam sie , nie wiem co myslec o tym , czego mam takiego pecha

Gość jiewpahbofhea
Jankesa - dobranoc papa:)

Gość sgsdhgjhgkhjlkj;lh
tez mialam paru przystjojnych a prostych palant tez byl podobny.. ale palant byl tez troche inteligentny i byl arytysta.. a co do prostych to sa dobrzy tylko na flirt i nic wiecej takze nie załuj

Gość jiewpahbofhea
no tak zostawilas wspanialego czlowieka , cierpial napewno ale musial sobie ulozyc zycie na nowo .... taka kolej rzeczy ty tez bedziesz musiala

Gość sgsdhgjhgkhjlkj;lh
myslicie ze red bul z becgcgherowką mozna łączyc

Gość WAZONIK
za duzo pijecie kobitki a alkochol pieknosci szkodzi

Gość sgsdhgjhgkhjlkj;lh
czy redbul z becherowka mozna łaczyc bo mam tylko red bul i mlekop

Gość jiewpahbofhea
ten prosty zazekal sie ze nie chce mnie do niczego namawiac chodzilo o sex , ale widac bylo ze do tego dazyl . ja to mam pecha mega tez ;/

Gość sgsdhgjhgkhjlkj;lh
prostymi sie nie przejmuj i tak bys sie znimi hnudzila gorzej jak sstracisz wartosiowego..