Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iksowa

facet mnie ZDRADZIL

Polecane posty

Gość iksowa

jestem zalamana, dwukrotnie zostalam zdradzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dwukrotnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(

Gość no to przynajmniej wiesz
ze chuja to on jest WART :classic_cool:

Gość jiewpahbofhea
coza meska szmata;/ odegraj sie jakos zeby odczul na swojej skorze kim jest

Gość iksowa
po 6 latach, dowiedzialam sie wlasnie, ze jak bylismy razem dopiero rok to przeruchal jakas laske, a potem po 3 latach - KOLEJNĄ- po czym minelo 3 lata.... i ja teraz sie o tym dowiaduje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM PO PROSTU ZALAMANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no to przynajmniej wiesz
on Ci to powiedzial? :O w jaki sposob? kochanie mam złą wiadomosc, ruchnąłem se dwie doopeczki kiedyś, ale dawno i to był tylko sex :classic_cool: ? :O

Gość jiewpahbofhea
:O moze niech mu lokowke ktos w dupe wsadzi i powypala troche jeelitka , :D to sie nauczy chlopak co milosc i przyjemnosc a co bol i nauczka , albo moze mu napisz ze ma hiva xD albo nie bo zwali na ciebie ;d i nieciekawie , albo hmmm wez pusc jakas plote o nim albo porozwieszaj jego zdjecia w miescie z numerem telefonu i ze szuka partnera do wspolzycia najlepiej gdyby mial 19 cm dlugosci i sie golil ;d

Gość jiewpahbofhea
ide w kime bo dlugo odpisujesz ;d a padam pa

Gość iksowa
ECH..... powiedzial mi, bo chcialam zeby mi wyznal klamstwa wszystkie swoje, ale myslalam... ze powie cos innego.... jezu jakas glupote.... w sumie to mi chodzilo o glupote, ale nalegalam dosc stanowczo i bylam powazna. Poczatkowo powiedzial, ze nie ma nic mi do powiedzenia, ot tak, dlugo sie wahal, nalegalam - bo wiedzialam o czyms tam (w tej chwili, to juz stalo sie pierdolą). No i wyskoczyl mi z czyms takim - JEBNA NAJPIERW JEDNA LASKA, ZE PO ROKU, przeruchal jedna jak byl zawalony.... potem..... Jezu. Zaczelam nalegac, wkurwialam sie, co ma mi jeszcze dopowiedzenia, co ukrywa, tez dlugo nic nic, powiedzial, ze to tyle.... az w koncu wydusil to z siebie.... no i ta druga, ktora przeruchal po 3 latach naszego zwiazku - KURWA juz mnie dobila totalnie!!!!!!!!!!!! Mam chlopaka szmatę. Teraz nie wiem jak mu się odwdzieczyc, zeby pamietal o mnie dlugo, dlugo dlugo..... Kurwa, ja go kocham... a on mi takie kwiatki!!!!!!!!!!!!!! Spac przez niego nie mogę

Gość iksowa
pisalam dluga historie, wiec to chwile trwalo ...

Gość iksowa
nie musze mu nic pisac, bo mieszkam z tą szmatą - i teraz kurwa ... !!!! musze wyjechal na pol roku!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie chce zeby ta Cip PIERDOLONA!!!!!!!!!!!!!!! SZMATA MIESZKALA TAM GDZIE JA.........

Gość iksowa
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHA TO JEST PIERDOLNIETY IDIOTA, SIEDZE NA KOMPIE, ZLA JAK OSA - WCZESNIEJ LATALAM PO MIESCIE RYCZALAM I SIE DARLAM - A TEN KRETYN TERAZ KLECZY I MI NOGI CALUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHHAHAHA DUPE MI MOZE WYLIZAC!!!!!!!!!!!! SZMACIARZ ZA TO CO MI ZROBIL ;/ w JAKIE ja gowno wdepnelam...... litosci ...........

Gość widziały gały co brały
:)

Gość sadsadsadsadsadsadsadsadsadsad
:(

Gość sadsadsadsadsadsadsadsadsadsad
takie życie :( mnie facet też zdradzil, pogonilam prostaka i mam go teraz w dupie