Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuudgebot

mój facet nagle zaczął o siebie dbać....

Polecane posty

Gość uuuuuudgebot

czy jest chociaż cien szansy, że nie chodzi o inna babe? :o jak to z nimi jest? ostatnio go nie poznaje. od 2 tygodni stroi się i pachni. zawsze siłą go trzeba było wyciągać na zakupy, a teraz sam poszedł ostatnio na zakupy i nakupował sobie nowych ubran i sie w nie stroi. z tego to mi sie nawet smiac chce, bo facet 35 lat, a kupil sobie ciuszki jak na 20 latka.. no i kupił sobie perfumy i codziennie przed wyjsciem do pracy sie nimi tak psiuka, ze az ja w pokoju sie dusze :o co ja mam o tym myslec? :o co ja mam teraz zrobić? przysledzić go czy jak?

Gość uuuuuudgebot
a i zapomniałąm jeszcze o tym, że wyciągnął stary drążek z piwnicy i sie codziennie podciąga. ciut to żałosnie wygląda, niby smiac mi sie z tego chce.. ale jednak moze nie powinno mi być do smiechu? :o

no to ponoc jeden z sygnalow ze cos sie dzieje Co sie dzieje w jego pracy? Maja nowa pracowniczke/i? Znasz jego wspolpracownokow? Niekoniecznie Cie zdradza, moze chce sie tylko podobac ;)

Gość lady B...................xxxxx
chce się podobać.

Gość uuuuuudgebot
ale komu on chce sie podobać? jestesmy razem 4 lata i jak zaczynalismy to wcale sie tak nie stroil. byl po prostu sobą.. nie bylo zadnych nowych laszkow, perfumików i ćwiczen.. pozatym nic sie nie zmienilo. nie wraca pozniej, ani nigdzie nie wychodzi. pracuje w branży typowo męskiej. nie ma tam kobiet u niego na 100% aczkolwiek po sąsiedzku mają bank i na tylach budynku, na powietrzu mają wspólną "palarnie" w sensie jedni i drudzy chodza tam palić. moj facet wlasnie pali.. moze tam zapoznał jakas lafi z tego banku? no i tam walnełam literówke. nie ma to wiekszego znadzenia, ale ma 36 lat. rocznikowo to juz 37 nawet.

Gość zyta gilowska numer dwa
nadchodzi kryzys wieku średniego..... Na bank tam jest jakaś młoda palaczka, dla której chce wyglądac lepiej niż do tej pory . Dla ciebie juz sie starac nie musi - w koncu po 4 latach to ma cię w garści i jest ciebie pewien , nie?;)

Gość uuuuuudgebot
w przypadku poznania jakiejs seksi palaczki mialoby to wieksze znaczenie czy dla mnie musi sie stroic czy nie musi? kurcze, ale z drugiej strony głupi nie jest i moglby sie spodziewac, ze od takiego strojenia od razu zaczne cos podejrzewać. no nie wiem.. jakby było powszechnie wiadome, ze kobiety mające na oku jakiegos innego, zaczynają robić przykładowo pąpki to starałabym sie to jakos ukryc. co nie?

Gość uuuuuudgebot
pompki* :o

Gość dkjdhcnseyfsk
pąpki rządzą :D jak japąki prawie. Hmm mozliwe, ze jest jakas młodziutka laska (i dlatego on sie mlodziezowo ubiera) ktora on sie zauroczyl i chce jej zaimponowac... czyli JESZCZE nie zdradzil. Nie pozostaje Ci nic innego jak tez zaczac dbac o siebie i stroic sie, do pracy wychodzic seksownie ubrana itp. Na zle Ci to nie wyjdzie, wrecz przeciwnie, a i on moze cos zrozumie

Gość może się naoglądal
jakiś programów o zdrowym trybie życia i podłapał klimat chłopina - za miesiąc mu się powinno znudzić :D

Gość NiegrzecznąByć
A ja mysle ze powinnas byc czujna. Moze poznal kogos,moze nie. Fakt jest faktem ze to sa niepokojace symptomy wiec do dziela. Zabaw sie w detektywa i zrob z tym porzadek. Jak bedziesz bierna to wez pod uwage ze juz nie dlugo maz ucieknie do innej. Albo pokonaj go jego wlasna bronia: przejdz metamorfoze tak jak on. Powodzenia.

Gość powiemtak
nawet nie miej złudzeń, na bank jest jakaś laska tylko co zrobisz z tą wiedzą? Faceci są prości jak śińska kita, zawsze ten sam schemat iczym szablon. Jak zaczniesz zadawać pytania to Ciebie wyśmieje albo nawzeszczy że jesteś walnięta.