Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faza lutealna

faza lutealna

Polecane posty

Gość faza lutealna

czy jeśli faza lutealna jest prawidłowa (trwa 14 dni) to czy możliwy jest niedobór progesteronu???prosze powiedzcie jak to jest??? II faze cyklu mam ok:) a jednak brązowe plamienia przed @ są....:(a staram sie o dzidzi:)i czy to badanie progesteronu robi sie w 7 dniu wyższych temperatur??

Gość faza lutealna
wie ktos???prozse:)chciałabym wiedzieć nim pójde do lekarza...a chodze orywatnie wiec nie bede latać do niego z każdym pytaniem....

Gość faza lutealna
prywatnie miało być:)

Ja jak robiłam badania na progesteron, to miałam je wykonywać 5 i 25 dc żeby zobaczyć czy jest w porządku. I też prywatnie byłam badanie kosztuje 25 zł.

Gość faza lutealna
no u mnie kosztuje 20 zl...a do lekarza bym chciała już ść z wynikami:)ale możliwe jest ze jak faza lutealna w normie to progesteron za niski....

Tego nie wiem, tam będziesz miała ppodane widełki, zawsze możesz pogadać z Panią z laboratorium, tylko pamiętej o dniach...

Gość faza lutealna
no wiem:)to badanie sie robi 21-23dccyklu badż w 7 dniu wyższych temperarur:)czyli w sumie na to samo wychodzi:)

Gość Gosiaczkowo
jest możliwy niedobór. Ja miałam też ładny skok temperatury, 14dniowa fl, a były plamienia. Zrobiłam w 7dniu fl progesteron i wyszło niecałe 3, przy normie od 8 chyba, a moja lekarka twierdziła, że powinno być minimum 15