Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ICEMANR22

Przepraszam że pytam,ale...

Polecane posty

misiu pysiu, za mały jesteś na wyzwalanie we mnie czegokolwiek :) stwierdzam zwykły i łatwo obserwowalny fakt - jesteś płaczliwym siusiumajtkiem, który musi się poskarżyć całemu światu, jak to jest mu źle, o boże o boże :)

Gość black to ty znowu
wrociles ??????

Z.K ale gdzie mam iść ? Czemu mnie wyganiasz ? Tak bardzo cie bolą słowa krytyki?

warzywa na... ale to ty mnie zbluzgałeś, anie ja ciebie. Więc kto tu jest agresywny ? Zresztą dalej mnie obrażasz, więc mam powody przypuszczać że to ty masz problem ze sobą i z kulturalnym dialogiem. No chyba że słowo kultura jest ci kompletnie obce ?

Ja tu nie jestem po to by kogoś denerwować Z.K ? nie wiem dlaczego tak sądzisz. Ja tylko szukam odpowiedzi na pytanie i powoli mi jej udzielacie mimo iż nie zdajecie sobie z tego sprawy.

No właśnie, weź się w garść i opowiedz jak o świcie targałeś bagietę pod redtube. :classic_cool:

Prosze Z.K nie nazywaj mnie kolegą. mam starannie dobranych kolegów i bądż pewien że ty sita selekcji byś nie przeszedł.

To raczej nie jest blackwater 😴 No chyba, że "tamten" blackwater robi błędy gramatyczne i ortograficzne w sposób planowy, a nie spontanicznie :P Ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć...

On chciał tylko wygrzać sobie łapkę w moich piersiach. 😴 Taki z niego oszukista. :D

warzywa na... ja cie nie zatrzymuje. Ale udowodniłeś mi, i nam (tym którzy tu zajrzą) iż miaem racje. A agresja którą u ciebie wyzwoliłem przejawiała się tylko i wyłącznie w epitetach jakie napisałeś pod moim adresem. Zbyt ubogi zasób słów widocznie posiadasz,by nawiązać kulturalny dialog, ale to akurat normalne w dzisiejszych czasach.