Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ICEMANR22

Przepraszam że pytam,ale...

Polecane posty

I nagle wpadam ja ! Porywam truskawke na swojego rumaka, a Zdzichowi pozostaje masturbacja przez całe życie ! :) :) Cześć truskaweczko ! co słychać kochanie ?

No sorry za zepsucie zabawy ale wpadłem do firmy, patrze, czytam i oczom nie wierze ! Podrywasz moją kobiete ! A do tego wcześniej posądzaeś mnie o zanudzanie w stylu tego ice coś tam ! Skandal!

Ale się za tobą steskniłem truskaweczko ! czemu flirtujesz z tym, a dobra,ugryzłem się w język ! No ale czemu to robisz ? a ja ? już ci nie wystarczam skarbeczku ?

kobiety tu są buraku ! nie przeklinaj! a czemu mam się nie odzywać ? a zresztą odzywam się do truskawki,nie do ciebie !

A cóż to się stało, że zwracasz uwagę na obecność kobiet. Przypomnij sobie ostatnie swoje szczekania i krzyki. I jakbyś nie zauważył, to Ty się zachowujesz niekulturalnie bo mnie wyzywasz. Ja nigdy nie użyłem złego określenia wobec Twojej osoby. :D

Zdzichu załatwmy, to po męsku ! jak face z facetem ! - chodżmy na piwo ! :) A tak poważnie to raz jedyny proponuje pakt o nieagresjii, znudziły mi się te ciągle potyczki slowne z tobą ! co ty na to ?