Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ICEMANR22

Przepraszam że pytam,ale...

Polecane posty

Jaki seks lubisz najbardziej truskawko ? Wolisz być delikatnie pieszczona i długi seks, czy wolisz raczej szybkie numerki ?

a to zależy od sytuacji...generalnie wolę długie i namiętne pieszczoty ze szczęśliwym zakończeniem:)

Gość Iza-Bella
bo iza-bella poszla sie nareszcie zajac dzieckiem

Po temacie to może u ciebie Z.K ! :) u mnie napewno nie. A gdyby twój partner truskawko (mniemam iż takowego posiadasz) zaproponowal ci np. szybki numerek w parku, windzie, przebieralni to jakbyś zareagowała ?

że ktoś nas zobaczy:) a może to by było bardziej podniecające gdybym wiedziała,że ktoś mnie obserwuje? sama niewiem:)

A co w tym kontekście oznacza "za dużo"? Celulitis? :P

Wracacie ze spotkania u znajomych, idziecie wąską alejką i mimo iż nie jest póżno to jesteście na niej sami. twój partner ni z tego ni z owego delkatnie kładzie dłoń na twoich pośladkach. Ty mimo iż czulaś jego dotyk wielokrotnie zaczynasz się podniecać. Zatrzymujecie się,zaczynacie się całować,emocje są coraz większe i oddech coraz szybszy.On delikatnie muska cię językiem po szyi i wyszeptuje ci do ucha propozycje seksu.Tu i taraz. Ty zgadzasz się ochoczo i szybkim krokiem,patrząc czy nikt nie widzi zmierzacie w kierunku zarośli rosnących nieopodal. Jesteście na miejscu. W szale uniesienia,i podniecenia którego nie próbujecie już ukryć zaczynacie się kochać - czy to nie jest piękne truskawko ? czego tu się bać ?

No tak. Pan Z.K sprowadził mnie na ziemie.... Najlepiej w sypialni przy zgaszonym świetle, byle tylko nie zobaczyć pięknego kobiecego ciała.... Ciężki przypadek.