Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Levviatanowa

Jestem żoną Levviatana, pozdrawiam

Polecane posty

Gość jesteś ruda
?

uprzejmie informuję wszystkie czyhające na mojego Levviego dziewuszki, żeby sobie dały z nim spokój, ponieważ mogę stać się agresywna i zacznę was oplatać w moje rude włosy

Gość no prosze, co za łobuz!
a on tu panienki podrywa!

hmm... nie przypominam sobie aby m się film urwał a obrączki na palcu nie mam ;)

Gość Mrs mr
ja też pozdrawiam moją głowe

Gość no prosze, co za łobuz!
jeszcze wypiera się!

kochanie, nie pamiętasz naszych obrączek? wiem, że to zwykła nakładka na śrubę, ale może niedługo sobie zarobimy na lepsze. Nie musisz nas tak upubliczniać, że ich nie nosimy

dziękuję za poradę, już nawet zakupiłam takową smycz :) Ale Levvi jest strasznie jurny na razie i nie daje się w nią zaczepić :D

Levviatanowa -> no cóż musisz być bardziej subtelna i wytrwała przy próbie jej założenia ;)

niedługo mi się uda kochanie, dziś wieczorem dam Ci herbatkę z prądem żebyś szybko zasnął i może ją założę. P.s. Skarbie podaj swój zgodny z prawdą wiek w stopce, ponieważ czuję się nazbyt staro teraz przy Tobie

Levviatanowa -> jest zgodny z prawdą mam ukończone 22 lata ;] to gdzie mam przyjechać na tą herbatkę? ;)

Kochanie i ja i Ty dobrze wiemy że te 22 lata to już historia, więc po co takie wpisy. No i to "wolny i samotny" też jest w tej sytuacji nie na miejscu

Levviatanowa -> w sumie już mi bliżej do 23 niż 22 :P a jeśli to sposób na podryw to na razie średnio skuteczny ;]

chyba, że Kochanie jesteś jak Robert Patison ze zmierzchu. On też całe życie ma tyle samo lat, tylko że w jego przypadku jest to lat 18. Nie wiedziałam, że Ty też jesteś wampirem

mała ironia Ty lepiej zmykaj bo się mogę zaraz zdenerwować a to źle wpływa na ciążę. Levvi dziecko będzie za 5 miesięcy więc wtedy na pewno już do Ciebie dojdzie