Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Levviatanowa

Jestem żoną Levviatana, pozdrawiam

Polecane posty

nocy poślubnej nie było bo nie mieliśmy wtedy wiagry. Czy ja o wszystkim muszę Ci przypominać Kochanie?

Gość umrddyh
levi sie ludził ze ktos go podrywa :D aaaahaha ale jaja

Levviatanowa -> czego w ogóle chcesz ode mnie? konkretnie. bo jeśli chcesz luźna rozmowę to widać nie wyszło ci :P

Kochanie, jak wspomniałam na początku chcę tylko odgonić od Ciebie dziewuszki, żebyś mnie nie zdradzał bo Ciebie kocham

w ogóle to Ty chyba znowu chcesz iść dzisiaj na kolanko, dostaniesz parę klapsów to się poprawisz i się będziesz do mnie odpowiedni wyrażał

najlepiej tak zaobrączkować, zrobić dziecko a później nie zauważać własnej żony i chodzić na boki co nie? Jesteś okropny, nie spodziewałam się tego po Tobie

tylko że ja nikogo nie zaobrączkowałem :P nawet twojego nr telefonu nie mam :P

Levviatanowa -> no cóż zawsze możemy powtórzyć poznanie się, zaręczyny, ślub itd :P

już tak po roku małżeństwa??? Słyszałam, że się odnawia przysięgi ale tak po 20, 30- latach. No ale dobrze, jak chcesz możemy zacząć wszystko od początku, tylko szybko bo dziecko rośnie i ono nie poczeka

aż tak to się nie wygłupiaj Kochanie, ponieważ zaraz zaczną do mnie pisać albo dzwonić. Napiszę do Ciebie niby przez przypadek na meila i mnie zaczepisz to się niby poznamy :D