Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swieza mezatka...

Jak czesto gadacie z tesciami?

Polecane posty

Gość swieza mezatka...

Dzwonicie same od siebie zapytac co slychac? Bo my z mezem mieszkamy za granica i ja w ogole nie gadam z tesciowa przez tel., tylko jak jestem w PL. Powinnam czasem do niej zadzwonic?

Jak się nie widzimy w weekend to staram się zadzwonić. Ostatnio gdy byłam w szpitalu bardzo się zbliżyłyśmy.

Gość jak się spotkamy
czyli raz na miesiąc mniej więcej. Mąż dzwoni do nich raz na dwa tygodnie :D Ja do swoich rodziców co 2-3 dni.

Gość swieza mezatka...
no ja wlasnie z moimi tez gadam czesto, ale moj maz tez sam z siebie do moich nie dzwoni. i tak sie zastanawiam czy nie powinnismy tego zmienic.

Gość jest płytko
Ja ze swoją gadałam ostatni raz jakieś 3 tygodnie temu, jak mąż był w PL. Tylko wtedy utrzymuje z nami kontakt. Wielka mamusia i babcia. Jak on wyjeżdza, to cisza :D

Gość jest płytko
aa i mieszkamy od siebie jakieś 10 minut autobusem. No ale teściowa jest bardzo zajętą osobą. Spotyka się z dwoma facetami, więc na wnuka już nie ma czasu :D

Gość Mrs mr
coddziennie bo muszę etykieta tego wymaga

Gość teściówka
było by mi miło jakby synowa odezwała się raz na jakiś czas do mnie, nawet zwykłe "dzień dobry co słychać, jak się czujesz" i zamienić parę słów. Moja niestety nie dzwoni nawet przez rok, jedynie syn i nawet nie wtrąci słowa pozdrawiam choć wiem, że jest obok niego. To ja zawsze mówie pozdrów A .

Gość lollllakhm
ja w ogóle nie rozmawiam z teściami... raz na ruski rok mi się zdarzy... i to z matką męża. Na święta nie spotykam się z nimi. Teścia raz w życiu na oczy widziałam na ślubie. :D

Gość jak się spotkamy
Teściówka - ale poza tym "jak się pani czuje" to ja nie wiem, o czym miałabym z nią rozmawiać :o Dzieci nie mamy, więc nie o rozwoju wnuków, poglądy na życie mamy krańcowo różne, więc o pogodzie z teściową mam rozmawiać? Bieżące sprawy omawiam ze swoją mamą, nie czuję potrzeby dzwonić do teściowej.

Gość teściówka
Wyobraź sobie, że mieszkam sama i jestem po wylewie, a zawsze swojej synowej służę radą jak już przyjeżdża do Polski i pyta mnie o to czy tamto. Nie obstaję za synem i zawsze go karce go jak jak sie coś nie tak odezwie do synowej.

Gość teściówka
a synowa mówi na ty , nie pani

Gość teściówka
Reganka , a Ty zobaczysz jak urodzisz w bólach syna poświęcisz mu sie bez reszty, a potem przyjdzie taka jak Ty "zabierze' Ci to ukochane dziecko , a Ty zostaniesz sama. Uwierz mi czas baaaardzo szybko biegnie. Ja nie narzekam na synową, ona mnie też lubi, bo zwierza mi się nawet z bardzo intymnych spraw o których nawet ze swoja mamą nie rozmawia, ale jak wyjedzie to to kontakt całkowicie sie urywa.