Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serwis laptopow

NIGDY NIE KUPUJCIE LAPTOPA W POLSCE

Polecane posty

Gość serwis laptopow

przestrzegam kazdego by nie kupowac laptopa w polsce zlodzieje cwaniaki -wiadomo oszukac polaka do polski trafia 2 gatunek , szrot i buble zobaczcie na obudowie np , toshiby - pisze naklejka wyprodukowano dla polski = zenada to odpad 2 gatunkowy ktory trafia do polski Tak samo np. w niemczech kupcie proszek do prania ,paste cokolwiek --jakosc 10 razy lepsza zapach konsystencja itp Polaka zawsze oszukuja naciagaja pozatym polskie ceny sa chore placimy czasem 2 razy wiecej niz na zachodzie za sprzet rtv a mamy 2 gatunkowy szrot Lepiej zamowic w necie z zagranicy lub samemu kupic i miec laptopa ktory posluzy kilka lat bez usterki niz kupic z naklejka WYPRODUKOWANO DLA POLSKI =tylko jelenie sie skusza na ten odpad 2 gatunkowy =po rozebraniu w serwisie okazuje sie ze sa tam -najgorsze uklady -duzo gorsze niz w laptopach kupionych za granica -koszmarna jakosc wykonania widac syf idzie do polski

Gość serwis laptopów
Dziecko coś ci sie pomyliło. Kupiłaś chłam z Biedronki za 1200zł i mówisz że masz laptopa. Nie rób scen.

Gość ja kupiłem laptopa w niemczech
i pisze ze wyprodukowano na rynek niemiecki a chemia to pisali w angorze ze technologia polska nie dorównuje w europie i dlatego sa takiej niskiej jakości

Gość gab
Ja kupilam w Angli i mi sie spieprzyl po roku, musze co jakis czas do naprawy z nim latac:(

Proszek do prania -> ja mowie o teraz a nie o tym co było jakieś 4 lata temu ;]