Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivaaa

FACET STRZELEC

Polecane posty

Gość nivaaa

Hej.:) Czy któraś z Was ma moze faceta spod znaku Strzelca? Jaki on jest?Czy rzeczywiscie strzelce cenia sobie wolnosc? CZy to tylko puste słowa? Nie wiem czy mam wierzyc w horoskopy

Gość kkkt88tt
wspanialy ..ideal poprostu...przynajmniej mój

Gość nivaaa
i jak wam sie uklada? Nie zdradza Cie ? jest Ci wierny? A Ty jaki masz znak zodiaku??

Gość Strezlec
Strzela minętę na prawo i lewo...

Gość LODLFFFF
wierny i nie ma szans by zdradzil ..taki jest moj . wspanialy

Ja mam w domu strzelca. Myślę, że to bzdury z tymi znakami bo ja jestem z bliźniąt więc niby nie pasujemy do siebie a tym czasem jesteśmy na ten sam sposób poyebani:)

mój też bywa porywczy i nieprzewidywalny ale sobie z nim radzę. Jak tylko na mnie głos podniesie to jest od razu postawiony do pionu i bardziej panuje nad emocjami, przynajmniej przez jakiś czas:)

Gość nivaaa
ja jestem skorpion, a on jest strzelcem znamy sie co prawda krotko ale fajnie nam sie spedza razem czas, mysle ze te horoskopy to bzdura

Gość nivaaa
mi własnie najbardziej chodzi o ta wiernoość , bo nie znisla bym zdrady, moze to tez od kiewku zalezy, moj ma 29 lat

Mój jest spod Strzelca :) Marudny, ma wielkie serce, nie wybiega myślami w przyszłość, nie marzy, nie planuje. Nie uznaje ograniczeń. Aktywny, uwielbia jak "coś się dzieje". Myśli, że pozjadał wszystkie rozumy:)

Jestem spod Koziorożca:) Nie wiem czy te znaki do siebie pasują;p

Gość nivaaa
ale trzyma sie Ciebie?? nie oglada sie za innymi, nie daje powodow do zazdrosci?

Gość Witamiżegnamzarazem
Fani horoskopu utrzymują, że jest 12 znaków, podczas gdy, według praw horoskopu, powinno ich być 13! Czy to nie bez sensu, że nawet "opiekunowie" horoskopu nie wierzą w horoskop?

Haha! Czy ogląda się za innymi? Taaak, ja też się oglądam jak widzę jakąś super laskę:o a czy zdradza? z tego co mi wiadomo nie, ale nigdy nie można być w 100% pewnym:D

Gość ona spod znaku Strzelca...
hej, nie wiem czy to ma znaczenie, ale ja jestem spod znaku Strzeca i jestem kobietą, Nie wiem czy w horoskopie płeć odgrywa jakąś rolę. z całym przekonaniem mogę stwierdzić ze coś w tych horoskopach jest. ja jestem wykapanym Strzelecem. Nie nawidzę ograniczeń, jestem aktywna, i uwielbiam wolność,,, jeśli chodzi o zdradę to ciężko mi dochować wierności, bo typowe Strzelce lubią wyzwania i właśnie to "jak coś się dzieje". Mój mąż jest Skorpionem i to też "typowy" Skorion - lubi dominować... Jesteśmy małżeństwem trzy lata, znamy się od 10 lat, ale nasze znaki często się ścierają... Ale przy wyborze partneraa nie kieruj sie horoskopem, jeśli będzie chciał Cię zdradzić to i tak to zrobi, niezależnie spod jakiego znaku będzie...:)

Gość gość
Najgorszy partner dla strzelca to skorpion!

Gość gość
Facet strzelec najlepszy partner - wesoły, wyrozumiały, zaradny, pomocny. Polecam do zabawy i do życia :)

Gość hejk
Dnia 25.07.2011 o 13:10, Gość LODLFFFF napisał:

wierny i nie ma szans by zdradzil ..taki jest moj . wspanialy

mojtez