Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JHKTIU;HGY

SUKNA SLUBNADLA PUSZYSTEJ 36 LETNIEJ

Polecane posty

Gość JHKTIU;HGY

JAK JĄ WIDZICIE? PROSZĘ O RADY

Gość wieprze wypeirdalac
moze wystarczy schudnac a nie wyglad jak baleronik w sukience. W zadnej nie bedzie ci ladnie nie dosc ze gruba to stara ze tez ktos cie chcial :o fuuuuuuuj wieprzyk

Gość ASSQ
GŁUPIA SUKA PISAŁA POWYŻSZY TEXT

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Zgadzam się:)kazdy ma prawo do szczęscia....

Gość oj chyba garsonka
Mnie się wydaje, że zamiast silić się na sukienkę, może powinnaś pomyśleć nad garsonką, ale taką naprawdę bardzo elegancką. Długa spódnica do ziemi, ale na to żakiet. Skoro trudno zrobić, żeby było ładnie, to niech w takim razie będzie elegancko.

Gość Mała_Mi24
Autorko topiku, nie przejmuj się tymi złośliwymi uwagami. Do każdej figury można dobrać sukienkę tak, by podkreślała walory i ukrywała mankamenty figury. Musisz jednak napisać coś więcej. Dla jednych puszyste dziewczyny to takie, które noszą rozmiar 40, a dla innych - 48. Napisz proszę ile masz wzrostu i jaki rozmiar ubrań kupujesz. Ważny jest też typ sylwetki. Jakie są Twoje atuty, a co chcesz ukryć? Dla mojej mamy (puszystej) zaprojektowałam sukienkę, w której wyglądała o wiele szczuplej niż w garsonce - polecam się i chętnie coś doradzę :)

Gość olatola1
wiem że firma sincerity bridal ma kolekcję dla większych panien młodych. Może tam poszukaj czegoś ładnego?

Gość fhnulko;jm
oj chyba garsonka---> a niby dlaczego?? Że grubsza to ma rezygnować z normalnej sukienki?? Nie zgadzam się! W tym pierwszym linku są piękne propozycje.

Gość Mała_Mi24
Te porady z forum (pierwszy link) nie są akurat zbyt trafione. Dekolt w łódkę nie pasuje paniom o dużym biuście szerokich ramionach. Gorset też bym odradzała powyżej rozmiaru 44. Poza tym w tych poradach przyjęto założenie, że puszyste = duży biust, a przecież zdarzają się panie z większym brzuszkiem, a małym biustem.

Gość puszysta panna mloda
w pierwszym linku panie nie maja na pewno wiekszego rozmiaru jak 42. Przy wzroscie 170 cm rozmiar 42 jest jak najbardziej normalny. Uwazam, ze brakuje stron gdzie przedstawiaja naprawde puszyste panie ubrane elegancko i prezentujace sie dobrze na miare swojej figury w sukience. Ja mam rozmiar 48. Tak tak moze i schudne przez dwa lata, ale moze sie to nie uda i co wtedy? mam rezygnowac ze slubu, bo jestem gruba? jestem kochana przez mojego mezczyzne i slub nie bedzie dla pokazania sie. Rodzina, znajomi w szczegolnosci narzeczony wiedza jak wygladam, akceptuja mnie wiec i jesl iw dniu slubu bedzie widac moja nadwage to trudno. Tylko ciezko znaleźc ladne kiecki w tym rozmiarze. Ja mam 176 cm, dol nosze w rozmiarze 46-48, a góre 40-44 nie mam duzego biustu natomiast w biodrach te nieszczesne 120cm.

Gość noszę rozmiar 44
i nic na to nie poradzę - to wina leków,które muszę przyjmować jeszcze przez dłuższy czas. 2 lata temu o tej porze nosiłam ciuszki w rozmiarze 36... Choroba nie wybiera,tusza to pestka, jestem pełna blizn powypadkowych, czekają mnie kolejne operacje, a mój mąż nadal mnie kocha... Takie jest życie, nie zawsze mamy całkowity wpływ na nasz wygląd. To odpowiedź dla Pani ukrywającej się pod pseudonimem " wieprze wypeirdalac" - uważaj, aby i Ciebie los nie doświadczył....

Piękna jest 581 - delikatna,bardzo elegancka - w sam raz dla nieco starszej panny młodej :) (żeby nie było - nie wypominam ci wieku). 752 również. Jeśli jesteś nieco tęższa proponuję zakryć ramiona - wiele tęższych osób ma z nimi problem (są nieco obwisłe i mało estetycznie wyglądają), a panuje moda na gorsety i odkryte ramiona właśnie.

Kobitki nie przejmujcie się kretyńskimi wpisami - ważne jest by dobrze się czuć we własnej skórze, a nie patrzeć na metkę. Znam sporo zadowolonych 40/44, a laski z 36 wciąż marudzą,że tu i tu mają za dużo.Litość bierze :) Macie seksowne krągłości, faceta,który was kocha i chce spędzić z wami resztę życia - cieszcie się tym i piękniejcie z każdą chwilą.

Gość unccc