Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama_juz_nie_wiem

czy ja tak duzo wymagam... ?

Polecane posty

Gość sama_juz_nie_wiem

jestem z chlopakiem ponad rok.kocham go i myslimy o wspolnej przyszlosci. jest jednak rzecz ktora daje mi duzo do myslenia. w sierpniu szykuje mi sie wesele,o ktorym wiadomo juz od ponad pol roku. zalezy mi na nim, z samego faktu ze to wesele dobrego kuzyna, a oprocz tego chcialam przedstawic mojego mezczyzne rodzinie. mielismy pojsc na to wesele z moim facetem,jednak okolo 2 tygodnie temu dostal propozycje wyjazdu do pracy za granice, na miesiac czasu.teraz on sie waha czy ma pojsc na wesele czy jechac za granice... niewiem, czy to ja jestem zbyt wymagajaca, czy on ma zbyt luzne podejscie do sprawy... pieniadze wazniejsze czy dziewczyna... ?

Gość jaka anal-fa-betka
Za granicą zarobi 5tys na czysto, a na wesele pojdzie, najebie sie i na drugi dzień dorobi sie kaca... sama przelicz.

troche egoistycznie i dramatycznie podchodzisz do sprawy : "pieniadze wazniejsze czy dziewczyna... ?" nie masz prawa kazać mu wybierać- jeśli on nie ma pracy i potrzbuje kasy np. na wasze zycie i wesele i nie ma mozliwosci przelozenia tego musisz zrozumiec ... a wesele kuzyna to tylko zwykla impreza, z rodzina mozesz poznac co przy innej okazji a na weslelu bawic sie z rodzinka

Gość kamaaaaaas
się okaże co jest dla niego ważniejsze;)

Gość sama_juz_nie_wiem
poza tym, we wrzesniu mam drugie wesele kolezanki, mojemu facetowi wtedy tez nie pasuje pojsc ze mna bo akurat tego dnia jest zjazd samochodow na ktorym chcial byc,.zapowiedzialam ze z jego powodu nie zamierzam psuc sobie imprezy i zamierzam pojsc z kolega... glupio mi bedzie tylko swiecic oczami przed rodzina bo wiele osob wiedziala ze bede z chlopakiem...

Gość sama_juz_nie_wiem
no tak tylko jak ja mam sie czuc jesli wystawi mnie tak niemazle w ostatniej chwili...

Gość kamaaaaaas
ja mam do takich spraw troche inne podejscie:)

Gość kamaaaaaas
tego drugiego wesela bym nie podarowała!! bo jakiś zjazd samochodów!!

Gość sama_juz_nie_wiem
nie jestem egoistka i wiem co to sa kompromisy, jednak wiedzial ze zalezy mi na tym odkad sie dowiedzialam o weselach.czy tak zachowuje sie facet ktoremu niby zalezy na dziewczynie?

Gość sama_juz_nie_wiem
w polsce , ze swoimi uprawnieniami i doswiadczeniem bez problemu znalazlby sobie prace

Gość kamaaaaaas
nie, taksie nie zachowuje facet. kaz mu wybierac i tyle, takie "dreczenie" faceta przynosi swoje efekty:)

Gość sama_juz_nie_wiem
w tej chwili jeszcze pracuje jednak na dniach konczy sie umowa o prace.

no wiec widzisz skoro on nie ma tzn nie bedzie miec pracy i dostal jakas oferte ... to nie jest tak latwe jak ci sie wydaje żeby musial wybierac ... skoro on musi zarabiac .. nie sadzisz?

Gość kamaaaaaas
dziewczyna powinna byc dla niego naaaaaaaaaaaj.

Gość kamaaaaaas
a czy gdzieś jest napisane stwierdzenie, że jej nie kocha?! po prostu uważam, że skoro wiedział o nadchodzącej imprezie stosunkowo wcześniej niż o wyjeździe i jakimś chorym zjeździe samochodów, to powinien się zachować jak facet, ale którego jego kobieta to najważniejsza istota a zarazem "wydarzenie" na świecie. niekiesdy trzeba być trochę egoistyczną kobietą. jak to się mówi MIŁOŚĆ PONAD WSZYSTKO;d

Gość powinien jechac do pracy
nie przesadzaj , korona ci z glowy nie spadnie. Przedstawisz go innym razem.I co ztego ,ze wiedzial wczesniej o imprezie , wyjazd wypadl nagle , nieplanowany zdarza sie .Nie rob z siebie jakiejs ksiezniczki :-0 Odpowiadam na pytanie : tak , za duzo wymagasz :-0

Gość PITULINKA
dokladnie, za duzo wymagasz...i probujesz go ubezwlasnowolnic....dziewczyno ile ty masz lat?

Gość kamaaaaaas
NIE WYMAGASZ ZA DUŻO PO PROSTU CHCESZ BY BYŁ Z tOBĄ! wyjechać może póżniej...

Gość PITULINKA
wymaga za duzo....

Pogadaj z nim . dogadajcie sie ,ze jesli teraz wesele odpadnie to na nastepne do kolezanki pojdzie z toba . Cos za cos . I wilk syty i owca cala. Mam wrazenie ,ze tobie chodzi o rodzine , o opinie , co powiedza jesli przyjdziesz bez niego lub z kims innym . A jemu te pieniadze naprawde moga sie przydac , tym bardziej ,ze konczy mu sie umowa.

kammmassss - sorry . ale pierdzielisz za przeproszeniem . To ,ze pojedzie m m-c nie znaczy ,ze jej nie kocha . Mysle ,ze w jego sytuacji to jednak ta praca i te pieniadze sa wazniejsze niz jakies tam wesele , tylko dlatego zeby autorka poczula sie lepiej . Bo tu chodzi o opinie publiczna .

Gość sama_juz_nie_wiem
wspominalam juz ze w polsce ze swoimi uprawnieniami i doswiadczeniem znalazlby prace,byc moze nawet stala.

Gość urocza czarownicaa
lepeij niech jedzie zagranice niz na jkies wesele, za duzo wymagasz, wyluzuj

Gość jakbym miał dziewczynę
taką idiotkę jak autorka to kopnąłbym ja w doopę :classic_cool:

Gość kamaaaaaas
po raz kolejny ewidentny brak umiejętności czytania ze zrozumieniem... zrozumcie też autorkę! wszystko było zaplanowane , a teraz wielce musi odkręcać...praca nie zając. a skoro mówi, że wiązą ze soobą wspólną przyszłość to chyba powinni być dla siebie najważniejsi

Gość Witamiżegnamzarazem
Powinien wyjechać.

ale napisze ci z innej beczki : uwazam ,ze powinien jechac , ale ..........skoro mu sie konczy umowa to jest ryzyko ,ze wyjedzie i tam zostanie. Tak zazwyczaj sie dzieje , juz pare osob tak wyjechalo na troche i wyjazd sie przeciagnal do blizej noeokreslonego terminu .Nie chce cie straszyc . Uwazam ,ze powinien jechac , jesli jest pewnosc ze wroci , ale jezeli mialby tam zostac to niech nie jedzie , bo na odleglosc zwiazki sie rozpadaja . Uwazam ,ze tak jesli jestes pewna ze wroci , ale uwazam ze nie jesli jest ryzyko ,ze wyjazd moze sie przeciagnac . Ale sam fakt obecnosci na weselu jest glupim powodem do zaniechania wyjazdu .