Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oipgfjgpogod

miło jest dostac komplement od nieznajomego:):):)

Polecane posty

Gość oipgfjgpogod

Stałam sobie na przystanku, jakiś metr ode mnie stała jakaś najprawdopodobniej dziwka wracająca od klienta Nagle pojawiła się grupka kolesi Oczywiście od razu zainteresowali się tą dziwką W pewnym momencie jeden z nich skomentował, przecież to dziwka, daj jej 100 to ci dupy da i się śmieją, nagle,słyszę dyskutują o mnie, tan sam skomentował mnie patrzcie jaka ta jest zajebista jakie ma ciałko jaki brzuszek jaka dupcia i nogi widać że coś ćwiczy taką poderwij a nie dziwkę co daje każdemu Zrobiłam się cała czerwona, ale nie miałam odwagi zagadać do niego za dużo ich było ok 7 kolesi po 20, potem znowu wrócili do tej dziwki jeden z nich daj jej amfe na pewno się puści tu i teraz, nagle ona się odezwała Nie stać cię na mnie frajerze wal sobie konia i poszła sobie z fochem dodając pewnie nie masz nawet czym ruchać Potem jechałam z nimi w autobusie, próbowałam nawiązać kontakt wzrokowy z tym kolesiem, niestety stał tyłem, ale gdy wysiadałam gapił się na mnie, chyba chciał wiedzieć gdzie wysiadam, co mogłam zrobić usmiechnęłam się do niego Było dość wcześniej 5 rano oni wszyscy wracali trochę podpici a ja do miasta w którym nie byłam ze 3 lata

Gość gergergrrg
podstawowe pytanie....ile amsz lat dziecko ze musialas sie takim durnostwem podzielic na kafe buahaha ...chyba musisz bardzo rzadko slyszec komplementy ze cie to jara az tak

Gość gergergrrg
tym bardziej od pijanych facetow ahahaa

Gość oipgfjgpogod
16 lat chodzi o to że nie trzeba się ubierac jak dziwka żeby sie podobać

Gość sa miastowi od urodzenia
hehe.. najpierw komentują dziwkę, potem ciebie, ech.. i co nawiązałaś ten kontakt wzrokowy?