Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga 735242637648

mam pytanie to pań w ciąży

Polecane posty

Gość olga 735242637648

Czy ból uczucie jakby pełności nad pępkiem lekkie kłócie mogą byc oznaką wczesną ciąża, jesli dobrze obliczyłam to 10 dni po owulacji miałam plamienia dziwne uczucie jakbym miala dostac okres a nie dostałaM. wSZEDZIE PISZA ZE GDY ZARODEK SIE ZAGNIEZDZA TO BOLI POD BRZUSZE A NAD PĘPKIEM ??

3 raz jestem w ciązy i przy zagnieżdzaniu nic mnie nie bolało, nie ma objawów wczesnej ciązy, zaczekaj jeszcze kilka dni i zrób test

Gość :)))))))))))))))))))))))))))))
Podbrzusze nad pępkiem...nie ma czegoś takiego.

Mnie kuło w pępku... nawet się zastanawiałam czy to nie przepuklina. Potem doszedł brak okresu, pobolewanie jajników (jak na okres), no i później dowiedziałam się, że jestem w ciąży.

Twoja Królewna zapewne bolało cię w pępku nie raz przed okresem ale dopiero gdy pomyslałaś o ciązy uznałas to za objaw, w takim przypadku objawem wczesnej ciązy moze byc wszystko nawet wypadanie włosów:)

grays77 ma rację, dopiero jak się wie o ciąży łączy się objawy. ja miałam dość mocne bóle jajnika, ale myślałam że po prostu @ będzie bardziej bolesna niż zawsze, bo zawsze mnie coś tam przed nią pobolewało. dopiero potem okazało się, że jestem w ciąży.