Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vocalchord

Bydgoszcz Zapraszam dziewczyny z nadwagą lub otyłością na wspólne zmagania

Polecane posty

Gość vocalchord

Jestem z Bydgoszczy mam 25 lat i na koncie 109kg. Chciałabym zrzucić paredziesiąt kilogramów i szukam jakichś fajnych przebojowych dziewczyn, które mogłyby mi potowarzyszyć

Gość vocalchord
chce pochodzić na basen. pojezdzić na rowerze. Dietą zajme sie sama, ale wiesz jak jest.... samemu się nie chce nigdzie wyjść się poruszać. napsiz na gg 13135594

nie mam gadu ... no wiem wiem ale trzeba się zabrac nie ma to tamto !!:) Dietą zajmiesz się sama czyli mniej jeśc czy eliminujesz jakąs grupe ?:)

Gość vocalchord
Doświadczenie mnie nauczyło, ze nie można eliminować żadnej z grup, ponieważ nigdy nie bedzie tak, że nie bedziesz jadła do konca życia np. chleba. Wiec nie jedząc go schudniesz, a później PO DIECIE zjesz kawałek dziennie i bedziesz miała 3kg do przodu po tygodniu. Organizm łapie 2 razy więcej węglowodanów z tego, czego nie dostał przez pare miesięcy. Chce mniej jesc i regularnie. A szukam kogoś kto wspólnie ze ma pochodzi sumiennie na basen, na spacery, na rower czy coś. bo samej to nie chce mi sie dupy ryuszyc:|

Gość vocalchord
Z Kapuścisk, ale jestem mobilna;)

Gość vocalchord
tak patrzę na twoje posty z kafeterii i widzę że też juz jesteś nieźle zaprawiona w boju... ale nie jesteś chyba otyła z tego co widzę 76...78kg:)

Ważyłam 72 kg w styczniu a teraz ważę 61,1 chciałabym dojść do 58 kg ale te kilogramy lecą najwolniej i tez juz motywacja nie taka jak powinna :D

Gość vocalchord
łooooo... kochana.... to chciałabyś ze mną porządnie wziąć się za basen, rower, spacery, siłkę?

Porządanie to jest jak ?:) codziennie ?:P bo ja pracuję i tez tak różne godziny mi pasuja sama rozumiesz:P

Każdego dnia znalazłabym czas na te "udogodnienia" ale nie zawsze o tej samej godzinie - powiem tak !:)

Gość vocalchord
ja jeszcze nie rpacuję, właśnie czekam na telefon w tej sprawie. Więc bedziemy w kontakcie po prostu. Chetnie pochodze razem z Toba:)

Możemy dzisiaj iśc na rower około 21 jak sie nie rozpada co Ty na to ?:) odezwę się około 20 !:)

Gość zazdrosnicaghj
ale Wam fajnie:). Zazdroszcze, tez bym tak chciała;). ale ja z Małopolski:)

Gość voalchord
Ewelina, dziś to może już nie, bo ja wlasnie bylam sprawy załatwiac w mieście i padam z nóg xD ale jutro obiecuje ze juz po poludniu mozemy ruszac:>

Oj Ty oj Ty !) ale ja też bym nie dała rady ... leżę w łóżku - jestem chora chyba mam po raz setny anginę ;/ a Jak Ci idzie dietkowanie dzisiaj ?:)

Gość vocalchord
Wiec czemu chciałąś wyjść na rower oszustko:D Dietkowanie mi idzie tak, że wypiłam już browara. ale od 18 nic nie jem :x masz jakiś komunikator czy coś, żeby z Toba porozmawiać? bo nie wiem czy o wszystko moge pytac tak na forum xD

No właśnie chciałam ale niestety jak wrocilam do domu to mnie jakos tak dobilo i gardlo mnie drapie ze ledwo sline przelykam poczekaj zaraz zmontuje gadu tzn sciagne swoje bo na tym komputerze nie mialam :D ale dla Ciebie moge sie poswiecic :P daj mi chwilę :) niech sobi eprzypomne wszystko co tam potrzebne mi

Gość vocalchord
nic nie mam. żadnej info od Ciebie

no u mnie zrobiłaś sie teraz niedostępna a byłaś dostępna a może masz żeby od nieznajomych nie odbierać wiadomości?