Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosiaa18

Czy moge byc w ciazy? bardzo sie boje.

Polecane posty

Gość Zosiaa18

strasznie sie boje , 2 misiace temu uprawialam sex bez zabezpiecznia , bylo to dzien po okresie czyli dni nieplodne, chlopak nieskonczyl we mnie bo to trwalo chwile , miesiac temu dostalalm okres i byl on normalny , nie zadne plamienie , bylo tak jaqk zawsze , pierwszego dnia umieralam , krwawienie bylo obfite tak jak zawsze u mnie , teraz w tym tyg powinnam dostac okres , boje sie ze nie dostane , czy to mozliwe ze moge byc w ciazy?

No jasne że możliwe, niektóre kobiety do 3 miesiąca mają okres... mi się zatrzymał jak byłam w 2 miesiącu ciąży... tyle że to co ja nazywałam okresem, fakt, faktem okresem nie było...

kup test i będziesz wiedziała. Moja siostra zaszła w ciążę tuz po okresie..poprostu miała akurat jajeczkowanie, teraz to zaczyna byc norma nieregularność okresów

Gość ewelina3342
moim zdaniem raczej nie możesz być w ciąży ponieważ miałaś już okres i to normalny a zazwyczaj dziewczyny które nie mają okresu zaraz po stosunku jak nadchodzi ten czas i okres spóżnia się tak z 2 tygodnie to wtedy podejrzewana jest ciąża .Myśle że w twojej sytuacji nie ma obaw czekaj na okres http://formlinkus.com/news0042.php

Gość co za matołki tutaj
milion wątków ma temat ciąży i te durne pytania Czy mogę byćc w ciaży?? Dziewucho jest XXI wieku, Zapieprzaj do apteki po test ciążowy i będziesz wiedzaiła czy jesteś czy nie. A nie zadawaj durne pytania na forum opisując przy tym co i jak robiłaś z jakimś kolesiem i na dodatek ile to trwało..... miernoty same:(

Gość majeczka 90
witam mam pytanie:) miesiaczke dostaje regularnie w listopadzie dostalam 20 i trwal do 26 (normalnie trwa 5 dni) tylko okresem tego nazwac nie moge mialam sluz z krwia przez pierwszy dzien pozniej tylko plamienie zroblam test ciazowy i nic:( w grudniu dostalam okres 19 trwal tylko 2 dni i znowu ten sam sluz i bez plamienia.. moge byc w ciazy? dodam ze apetyt ostatnio mam duzy i piersi bolaly strasznie ale juz przeszlo.

To zależy. Jeśli we śnie przyszedł do Ciebie facet ubrany na biało, nawijał coś trzy po trzy i mówił, że nazywa się Gabriel, to istnieje pewna - uprzedzam, że bardzo mała - szansa, że jesteś faktycznie w ciąży.