Migotka2236 1 Napisano Lipiec 25, 2011 Witam wszystkich, bardzo się stresuję więc może ktoś byłby w stanie się wypowiedzieć. Otóż współżyłam z moim chłopakiem, był to stosunek przerywany w taki sposób, że został przerwany jeszcze na długo przed finałem, który odbył się na zewnątrz. Po 3 godzinach doszło do jeszcze jednego stosunku na tych samych zasadach. Od tego czasu minęło 5 dni do owulacji. Wiem to bo obserwuję swoje objawy płodności. Od paru dni niestety padł na mnie blady strach ponieważ boli mnie podbrzusze i dosyć często chce mi się siusiu a to może być objawem ciąży a dodatkowo wskazuje na to moja temperatura ciała. Ten kto się na tym zna będzie wiedział o co chodzi: a mianowicie po 9 dniach od owulacji moja temperatura spadła o 1,5 kreski a dzisiaj rano podniosła się o 4 kreski a taka sytuacja sugeruje implantację zarodka. Dodam, że nigdy czegoś takiego nie miałam w temperaturze. Jeżel jestem w ciąży to chyba będzie tragedia - przecież mój chłopak nigdy mi nie uwierzy, że jest możliwe zapłodnienie w taki sposób i to jeszcze po 5 dniach od stosunku!! ja sama w to nie mogę uwierzyć. Czy ktoś słyszał o takim przypadku??? zaczynam już myśleć, że może usiadłam na coś w ubikacji czy coś bo jak to mogłoby być możliwe. Jestem załamana bo czeka mnie w razie czego perspektywa zostania samotną matką bez jakiegokolwiek wsparcia a dodam jeszcze, że ja i mój chłopak pracujemy razem:(:(:(: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość littlechinesee Napisano Lipiec 25, 2011 Kochana, na razie nie ma się czym denerwować. Poczekaj spokojnie do miesiączki, jeśli nie nadejdzie, zrób test. A póki co nie martw się na zapas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach