Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxmartaxxxxx

dlaczego on jest taki brzydki i mi się podoba?

Polecane posty

Gość xxxxxxxmartaxxxxx

Twarz to ma tragiczną o wyglądzie debila, tyle że jest wysoki i dosyć zbudowany, widać że coś ćwiczy. Przy bliższym spotkaniu jest dość fajny inteligentny na wielu rzeczach się zna, ale cóż z tego. Wstyd mieć takiego chłopaka! On chyba bardzo dobrze zdaje sobie sprawę, od dziewczyn trzyma się z daleka.(wiadome że żadna ładna nigdy mu nie da chyba że dziwka) wogólę jest samotnikiem który ma na wszystko wyjebane Ale niestety coś mnie do niego ciągnie

Gość jenni i jej zwisy
kurwa tepa dzido bos tak smao zadna jak i on

Gość She.e
Zobacz jaką tępote ukazujesz piszac takie cos. Wspolczuje chlopakowi i nie jego wygladu tylko ciebie. Jezeli wnetrze ma spoko to znajdzie kogos na kogo zasluzy i kogos kto nie bedzie sie jego wstydzic.

Gość xxxxxxxmartaxxxxx
A każdy tak mówi że liczy się wnętrze, ja tez tak mówię gdy wypowiadam się w podobnych sytuacjach, ale niestety wygląd też jest ważny Po prostu żadna ładna mu nigdy nie da

Gość She.e
Skad wiesz? Na pewno znajdzie sie jakas ladna dziewczyna dla ktorej wazne jest to ze moze sie czuc przy nim bezpiecznie i moga sie dobrze bawic w swoim towarzystwie a nie mysli tylko o tym czy ten chlopak bedzie sie podobal jej plastikowym kolezanka..;\

Gość xxxxxxxmartaxxxxx
A nawet z tego względu mu nie da , bo koleś po prostu nie stara się nie podrywać ani zagadywać po prostu się nie narzuca, po prostu tak jak by go nie było a mi go po prostu żal Mnie tez wkurwia fakt, że pusty ładny koleś może mieć każdą, wystarczy tylko że jest imprezowiczem i od razu wszystkie go lubią.chodź by nie wiem jakim byłem chujem i skurwielem i tak się będzie podobał sama coś wiem o tym ale cóż takie są czasy

Gość She.e
Może jemu jest tak dobrze? albo moze wie ze nie jest atrakcyjny i sie poddal, powiedz mi czego oczekujesz? chcesz byc z nim czy jak?

jejciu skoro cie do niego ciagnie to dzialaj kobieto... mamy 21 wiek nie czekaj jak to on cie zaprosi gdzies ...eh a wyglad bez przesady ... facet nie musi byc piekny :)

Gość xxxxxxxmartaxxxxx
DOBRZE! Na pierwszy rzut oka widać że to jeden wielki kompleks, pewnie nie raz dostał kosza od dziewczyny W głębi siebie to tak, ale musiał by sobie zrobić operacje plastyczną bo ma ryj jak ten wielki ruski bokser a on też podobnej postury jest

xxxxxxxmartaxxxxx z ciebie tez prawdziwa dama nie jest ... skoro na ludzka twarz mowisz ryj... eh szkoda slow... pewnie ci zal dupe sciska ze niby taki brzydki a nie chce cie... haha widac madry koles...

Gość She.e
Zona swojego meza uwazam tak jak ty:) koles moze ladny nie jest ale madry to na pewno!:)

Gość xxxxxxxmartaxxxxx
Tylko prawda jest tak że brzydziła bym mu się dać,jak by nie było sexu to mogła bym z nim być nawet Ja go nie będe zapraszać, zresztą jak kiedyś coś była w planie jakaś impreza i się go nie spytałam czy by nie poszedł z nami, odpowiedział mi dyplomatycznie nie dzięki nie lubię takich imprez

Gość She.e
Czyli zal ci laska dupe sciska ze taki koles ci odmowil. Sądze ze nawet jakys mu chciala dac to on madry jest i by nie chcial:)

Gość xxxxxxxmartaxxxxx
ryj?:) i tak jest dobrze jak go zobaczyłam pierwszy raz wogólę nie uznałam go za człowieka

Gość She.e
hahaha...To pomyśl jak ty musisz wygladac jak cie taki chlopak nie chce

Gość xxxxxxxmartaxxxxx
she.e Sama musisz być brzydka, albo co najwyżej bardzo przeciętna Dlatego nie rozumiesz istoty mojego problemu Z nim możesz sobie pogadać może nawet weźmiecie ślub Zycze wam jak najlepiej w każdym razie Ja go po prostu lubię bo zawsze mogę na niego liczyć

Gość She.e
Ale marta..zobacz co ty pierdzielisz, tutaj gadasz ze go lubisz a wyzej ze nie przypomina czlowieka:) On jest po prosty madry!:) Wie wwidocznie ze znajomosc z toba oznacza jakies bagno. Tak ci zalezy na nim jak na zeszlorocznym sniegu, ja sie za ladna nie uwazam , ale chlopaka mi szkoda:) ze taka pusta lalka sie za nim ugania:)

Gość xxxxxxxmartaxxxxx
Tak myślałam kiedyś, to była taka anegdota jak by on miał tylko problem "że ma ryj", to myślę że nie miał by żadnego problemu z laskami, Bo wielu brzydkich kolesi ma powodzenie tylko dla tego, że są pewni siebie Chodzę z nim do szkoły tak wogólę z tąd nasza znajomość Strasznie jest mi teraz głupio, bo podobnie jak reszta śmiałam się z niego i mu dokuczałam,ale tak jak napisałam na wstępie przy bliższym poznaniu okazuje się że jest inny znaczy ma bogate wnętrze Jego starzy też takie mutanty, nie jego wina że jest taki, po prostu takie osoby jak jego starzy powinni mieć zakaz zakładania rodziny i rozmnażania się:) i powinni też być utylizowani

Gość She.e
Chyba pierwszy raz mam doczynienia z tak wredna i zaklamana suka:) Szkoda mi czasu na ciebie. Narty

Gość xxxxxxxmartaxxxxx
No spadaj

Gość cvbnm6996
mysle ze go kiedysa jakas pokocha bo napisalas o nim wiele pozytywnych cech, a wtedy bedzisz bedzisz plakac ze fajnego kolesia inna ci sprzatnela, jest jakies takie powiedzenie wybierala przebierala i sama zostala ;(

Gość papkasm
0/10 koniec imprezy

Gość xxxxxxxmartaxxxxx
Życze mu tego z całego serca Fajnego kolesia:) hahahahahahaha Nikt z was nie rozumie istoty problemu zapewne wszyscy jesteście brzydcy, no niestety ktoś musi padło na was, więc darujcie sobie

Gość She.e
Tak marto..wszyscy tutaj wygladamy jak ufo a ty jestes miss. oddamy ci czesc i bedziemy sie modluc do ciebie specjalista ci potrzebny

Gość xxxxxxxmartaxxxxx
Nie potrzebuje pokłonu od paszkwili i pryszczatych chłopców, bo robią to ładni, a wy po prostu wstyd She,e Po tych twoich sformułowaniach to widać,że masz pecha urodziłaś się w zacofanej rodzince, z której śmieją się wszyscy jako przykład typowych polaczków

Gość She.e
Tak marto masz raceje..haha zobacz jacy twoi starzy musza byc ze takiego debila na świat dali:))