Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dżapąąka

wesprzyjcie mnie bo wymiękam :o

Polecane posty

zaczęłam dziś dietę i już mam ochotę rzucić ją w pisdu :o ale jak nie teraz i nie ta to już nigdy i żadna inna :o

Gość onan the barbarian
nie poddawaj się, 30 kg zleci jak z procy strzelił!

Gość ja pierniczę nie mogę
idź na spacer, na siłownię... najgorsze dwa tygodnie, potem będzie lepiej, a jak poczekasz na efekty to będziesz miała najlepszą motywację.

nie mam dużo do zrzucenia no, z 7 kilo :o w sumie to może i dużo :o jakby dobrze poszło to w 2 tyg powinnam skończyć tylko że od popołudnia myślę tylko o jedzeniu :o

Gość ja pierniczę nie mogę
to się zajmij czymś, idź na rower, spoć się, zmuś organizm do wysiłku, potem nie będziesz miała siły myśleć o jedzeniu ;)

Gość kolejnydzienszycia
Ile masz lat? Ja tez wymiekam - CO JA MAM ROBIC? Ale na szczescie dalej zostaje mi to samo PO RODZINIE co jakis czas temu tylko... ja juz nie mam sily wiecie. PADLAM po prostu. WYMIEKLAM. Najchetniej wzielabym sie za jakies gary choc Niemcy w hotelu tez mi zostaja - troche po rodzinie wiecie a troche mi zostaja po pierwszej firmie - ze wszystko tam zle dlatego nie chce wracac. Na przyklad? Na przyklad mieli zmienic nazwe ulicy - zle nazwana ulica tam jest, na przyklad domki maja zly kolor i tak zobaczcie z tych 2 zlych nazw mam stala prace w Niemczech w hotelu. Ale nie tylko z tego. Mam ja tam tez z kluczy wiecie, ze place za domek, chce klucz do tego domku i chce miec pewnosc, ze place i to ma sens. Bo ja bylam tam miesiac i mam wrazenie, ze ja bylam nie wiem gdzie wiecie - to nie nalezalo mi odciagac za domek i wszystko rozumiem,a tak to nie rozumiem dlaczego nie moglam wejsc SAMA do tego domku. Rozumiem ze nikt mnie nie chcial. No to tym bardziej Niemcy. Bo wiecie teraz znowu - po co mi Holandia? Po TO SAMO co rok temu i tyle mnie obchodzi COKOLWIEK wiecie. A reszta - jakim prawem ta Iwonka sobie po mnie pojechala tak. Moze jedyny blad od razu zmiana panstwa miala byc i wtedy tez do Holandii moglabym wrocic. No ale widzicie nie wiedzialam, ze telefon jest od Iwonki. KLEOPATRA to jest ich. I niech tak skonczy z tym 1 dzieckiem bo Kleopatra miala 10 i tyle mnie ona obchodzi i jej studia wiecie - podatku nie mam zwroconego do dzis, co ja mam zrec, a w planningu nie moze byc po sredniej jakas laska? Przestancie. Bez przesady :( A poza tym ona miala byc KIEROWCA - z drogi jej zeszlam bo KIEROWCA, wyszlam na wariatke kompletna, zero ostatnie no ale co mialam robic. I sluchajcie klucza miesiac nie moglam dostac bo mnie nikt nie chcial, ale bym dzis musiala sie wrocic bo normalnie taki majestat po ekonomii w Polsce w planningu w jakiejs firmie? Wiecie - jezyk i koniec. Nawet 2, po liceum i se siedz. No i przez to ona taka jest WSTRETNA i na wszystkich bo po co jej te studia, a wydac sie chce za lejbusia - on mial oceny w szkole za matke. Bo wiecie ja go na oczy widziec nie chce - przeciez gdyby nie ta jego matka to on nie istnieje i tyle. Dajcie spokoj. A teraz wszyscy na mnie nie wiem za co. Ze mnie diabel dzis nozem nie zabil. Ciekawe czy on tak umie wiecie. Tak mi sie dzis snilo, ze wchodzi we mnie noz - taki rzeznicki i tyle :(

Gość opel niezalogowany
a widzisz, mówiłam :classic_cool:🖐️ chooyową masz tę dietę :O

i to yak 😭 po prostu mam ochotę iść do lodówki i wyżreć wszystko co tam znajdę :o nie mogę się załamać 😭 muszę doczekać jutra niech ten dzień się skończy jak najszybciej :o i jeszcze mama się znęca gotuje i takie zapachy po chacie się rozchodzą :o próbowałam książkę czytać ale nie mogę się skupić :o

Gość opel niezalogowany
to wyjdź z domu :O jak Cię tak wszystko kusi

Gość kolejnydzienszycia
Tam wiecie zeby bylo dobrze mieli PO PIERWSZE ograc sobie ulice tam i zmienic ja. Mieli miec wtyki w urzedzie i to byla ICH SPRAWA i ja bym chodzila tam ciagle i ciagle wiecie, zeby to zmienic i tyle. A tak? No domki ... ich... a co oni chcieli wszyscy zyskac tym kluczem. Na pewno cos z pozarem. Ze kazdy mogl wejsc do domku bo nie ma smyczy do klucza? Zawsze mozna zapomniec i tak dalej. I koniec. I tam widac WYRAZNIE, ze chodzi o zbiorowe samobojstwo W POLSCE przez to nie chca zmienic nazwy ulicy bo by zmienili bo jest BEZ SENSU, a w biurze siedza cwaniaczki, ktorzy jeszcze nie zaczeli a juz skonczyli i teraz ze przeze mnie nie da sie zmienic nazwy ulicy. Od tego mieli zaczac bo oni tam nie byli pierwsi. I to tylko Holendrzy patrzyli - chca byc czy nie chca. Wstawili tabliczke i patrzyli co bedzie dalej wiecie. A oni mna cos PO ROKU chca wskorac Z TAKA OPINIA? A ta Iwonka sluchajcie - oby sie stracila. Wiecie to jest chwila moment jak jej nie ma i tyle. Co ona w sumie robi to nie wiem, ale jak dla mnie 6 rok wydaje sie i nie umie sie wydac. A ten moj brat wiecie to jeszcze nie zaczal a juz skonczyl a ona wielki romans - Romeo i Julia - Ania Shirley i Gilber Blythe. Jedynie ze jest przystojny - oprocz tego prezentuje soba poziom dziecka w Londynie, ze sie ze zlosci na drzewie w parku powiesi bo policja nie dala mu srodkow nasennych. I to jest ideal Iwonki - Ani Shirley. No wiecie jakis lekarz czy cos to jeszcze pojme po TAKICH studiach no a on to w ogole nie wiem co. Mieli racje filolog i tyle :(

jaką mam dietę? chooyową :o 🖐️ na dzień dzisiejszy tylko kefiry :o i woda :o jak się nie wyłamię to spróbuję jutro też pociągnąć :o a jutro pomyślę co pojutrze :o

Gość opel niezalogowany
jutro będziesz miala koncertową srakę :classic_cool:🖐️

to nawet dobrze przydałoby się w kącu bo ostatnio znowu myślałam że mi żyłka pęknie :classic_cool: byle mnie na mieście nie złapało :o

Gość kolejnydzienszycia
Najlepsza dieta to nie obzrerac sie. I wiecie Iwonka jako femme fatale. A wystarczylo zmienic nazwe ulicy zeby miala mieszkanie w Holandii, ale praca? No a jezyk? Po prostu za duzo wszystkiego. Ona chciala chyba biuro miec w mieszkaniu i WTEDY by sie zaczela uczyc jezyka bo w Polsce praca miala byc w banku i musi uwazac wiecie. Ona skonczy marnie i jeszcze przyjdzie do mnie z placzem - taka jestem. A teraz mam nadzieje, ze WRESZCIE trafie lepiej bo ja juz splawiam. Boze co za Hitler. Juz wole Elzbiete I niz ja. Poza tym ten moj brat do niej w ogole nie pasuje. Do niej pasuje OTTO. OTTO I. Jej myslenie to jedne wielkie wlosy. On w ogole nie pasuje do niej z charakteru. Jedynie wyglad. Do mnie tez nie pasuje - ja bym go bila powrozkiem i tyle. Albo po twarzy bo wszystko przez wyglad. Powinna go obic w wyobrazni po twarzy ze wszystko przez wyglad. Ja wiecie i tak na chwile bylam w Holandii - jechalam do Niemiec. No a reszta? I tyle. :( A jest jakas reszta? :(

Gość opel niezalogowany
kafewróżka właśnie mi podszepnęła, że zdarzy sie to właśnie na mieście :classic_cool:🖐️ załóż pieluchę :) tak w razie wu

Gość kolejnydzienszycia
Ale zobaczcie - zamiast zmienic nazwe ulicy jak tak nie mysla, leciec do urzedu, prace sobie zalatwic lepsza, to zaraz dupa i myslenie tylkiem i tyle. I to jest MORALNA IWONKA. Bo teraz 14 lat dziecko -nie moze tam byc. Za chwile matura i to takie... ja tej pani nie znam. Oby mi zwrocili podatek i nic do nich nie mam a tak niech sie szuje wysraja. Takie jak ten moj brat. Bo nastepnego juz nie uratuje. Po prostu siostry sie kropnely w Polsce i za nie musialam ich ratowac bo by bylo na mnie. No ale teraz juz nic nie musze. I taka prawda :(

Gość kolejnydzienszycia
I teraz kto tam jest to niech sobie pomysli jakby oni USA mieli jakby byli uczciwi. W ogole i tyle :( A ja moge byc bo USA jest ode mnie. Na szczescie w ogole mnie USA nie obchodzi. I tyle. Zeby mnie nikt nie pomawial ze stoje o USA. No strasznie i tyle. Tak jak o policje w Londynie. Doslownie TO SAMO. A Iwonka to powinna byc na policji w Holandii, nie uwazacie? Jakas swoja by sie przydala - tam netem wysylac listy. Bo w sklepie wszyscy a policja? Ile tam jest problemow. To siedzi, szczuje. Straszna osoba. Ona jak Elzbieta I poronila i stad rozwod , taka jest. Ale na przyklad wyjdzie za tego mojego brata, jakie ma szanse na dzieci. A on? I wiecie - zas to samo. Dziecko z lesba. Chyba chodzi ze z tej lodowki nie ma dzieci. No ale to takie pol na pol. No to adopcja. A ona swoja kamela 14 lat. Ma to sens? A matka zyje - nauczycielka, pewnie doktorat zaczynala? jak to wyglada. Nie pasuje. Ojciec nie zyje. Gdyby miala rodzine w Polsce. Wiecie co zechca zrobia panstwo mlodzi, ja na to wplywu nie mam. Zaszkodzic juz mi nie zaszkodza i tyle. Ja tam swoje dalej i koniec. No ale dziecko z lesba... choc czy on tam bedzie mial dzieci? No to tym bardziej niezla szmata z tej Iwonki i tyle.

Gość opel niezalogowany
o widzę, ze Ci owca maltretuje topike :O to może Jej zapytaj co ze smrodem :classic_cool:

Gość kolejnydzienszycia
Ciekawe czy ona mu powiedziala ze ma 14 letnia corke. Bo to tylko juz o to chodzi. I tyle. A praca? Po nocy poslubnej w moim odczuciu on dostaje papiery ze juz tam nie pracuje z zyczeniami wielu dzieci z Iwonka i tyle. Z Iwonki Z POLSKI sie dowiem. Nie z Rosji. I dlatego moze byc, a ja nie, ale ... jak chce to moge przyjechac. ZAROBIC. Bo widza, ze ja zarabiam a inni nie. I jeszcze raz mnie wkopia w takie gowno to ide na policje. A wszystkim UCZCIWYM (czy tam choc 1 osoba jest uczciwa to nie wiem) ale wszystkim uczciwym polecam pilnowac nie tylko bagazu i kasy na koncie, ale ADRESU W POLSCE, prawa jazdy a nawet KARTY ROWEROWEJ bo Iwonce sie NIGDY nie dam gdyz przez jej kierowanie polecial mi TAM ROWER. Cos podobnego. Bo mi polecial i tyle. A staly adres w Polsce tez i tyle. Tam wlasnie :( Nawet nie musieli mnie z pralni wyrzucac. Wystarczyla Iwonka i po mnie. Po 1 dniu i jeszcze ciagle mnie czestowala gorzola. I ONA JEST MORALNA. Dziekuje bardzo.

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie jak ta iwonka sie nie odczepi to zostaje samobojstwo, albo lekarz psychiatra. Jeszcze jedna tam byla ale tez cos mu tam nie pasowala i tyle. No ale to juz predzej z nia, a ta Iwonka nie pasuje, a ta druga tez, ale go tam zmuszaja na sile jak mnie i tyle. Ten szef tez tyran taki - tu biznes, tam biznes. Lata jak oparzony. Jeszcze taka kobieta tam jest - tez tylko zeby sie ozenil. No wiecie - i na magazyn tak. A to ja mam sprzatanie po rodzinie. Ale to mnie nie interesuje. Szpital jedynie bo kiepsko ze zdrowiem. Co mnie w ogole interesuje. Srodki nasenne na zawsze - taka prawda :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie co JEDYNIE go ratuje ze na magazyn jest wpisany. JEDYNIE TYLE i z tych lodowek moze stac o zdrowie i chodzic np. do psychiatry. Tak uwazam nic mu nie zrobia. Albo po prostu powiedziec Iwonce, ze musialby po prostu przemyslec sobie problem RODZINY bo czy on bedzie mial w ogole dzieci to jest ENIGMA, a przeciez ja zostawi. Na rok sie pobrac i rozwodnik. Bez dzieci tyle mu zostaje i tyle. Albo pistolet ze nie poszedl na policje PRZEZ IWONKE sie dowiem. Jego sprawa - wielki gieroj. I tyle :( Ojciec mu sie stracil to mu rady nie dam i tyle. Jedynie tym mnie ogral. A Iwonce cala rodzina w WYPADKU SAMOCHODOWYM. Mogla powiedziec, ze samolot sie roztrzaskal i mialaby USA tak. Sama od siebie - od swojej rodziny. I siostra w Niemczech i dziecko mozna wziac. Niech zrobi, ze 3 osoby w aucie, a ostatnia osoba w samolocie do USA - jej siostra, ale nie ta ktora mieszka w Niemczech i tyle. I tylko takie pytanie IDIOTYCZNE - podobno tam sa jakies STALE ADRESY, tak? Chyba na poczcie albo w skrzynce pocztowej. Tak by mi to wygladalo :(