Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policjanttt...

dlaczego Polacy tak nie lubią Policji

Polecane posty

Gość policjanttt...

to przecież profesjonalna organizacja stojaca na straży bezpieczeństwa obywateli skłąda sie z ludzi wykształconych i inteligetnych

Gość umiera czy choruje?
bo dostają pieniądze za NIC!

Gość policjanttt...
jak to za nic przychodzę do pracy na 12 godzin i nie płacą mi za nadgodziny,święta itd gołej pensji mam 2450 zł

Gość umiera czy choruje?
ty nie jesteś policjantem. podobno policjanci nie przesiadują na kafe!

Gość policjanttt...
mam wolne

Gość umiera czy choruje?
to nie ma znaczenia. podobno dla was to gówniane forum. prawdziwi policjanci tu nie wchodzą!!!

Gość bo policjanci ogólnie
polują na ludzi - nie chodzi im o to, żeby faktycznie pomóc, tylko żeby ukarać i mieć wynik. i nie wiem... jeszcze chyba satysfakcja z pokazania swojej władzy nie mówię rzecz jasna o policjantach zajmujących się naprawdę ważnymi sprawami, tylko o głupich patrolach i głupiej drogówce

Gość policjanttt...
Muszę wyznać wam wszystkim którzy biorą za poważnie moją pisaninę, że przez całe 65 letnie życie nie doświadczyłem tych wrażeń. Ale ostatno spotkałem pana Zdzisława,rencistę tureckiego pochodzenia z którym oddaję się co noc upojnym penetracjom odbytnicy będąc zwykle stroną bierną w naszych zbliżeniach. to nie koniec mojej historii, od uciech tych dostałem zwapnienia lewego zwieracza co skutkuje tym że bezwiednie gubię kawałki stolca, które wypadając z moich przegniłych slipów lądują w moim lewym bucie (kupionym zresztą gwoli wyjaśnienia na bazarze od czeczeńskich uchodźców). Uważam, że anal jest i proszę żebyście nie przejmowali się moimi komentarzami. Hej!

Gość policjanttt...
gdyby nie te głupie patrole na ulice bys nie wyszedł jak u nas jest tak jest ale nikt jak w Norwegii bezkarnie przez 2 godziny nie zabijałby ludzi bo u nas kazdy policjant posiada broń

Gość umiera czy choruje?
a nawet jeśli nim jesteś, to możesz pracować nawet 24h/dobę, ale skoro nie wykonujesz wszystkich obowiązków, tylko te, które ci się podoba (z tego jesteście znani) i do tego masz wybiórczą 'moralność' to nie powinno ci się należeć NIC.

Gość nie lubi was bo dajecie dobrym
ludzia mandaty,ze np siedza z piwem albo nieublaganie wciskacie mandat za zle parkowanie a jak jest jakas prawdziwa rozruba to was nie ma.

Gość policjanttt...
zbierzcie 100 tys podpisów i zawnioskujcie o rowiązanie Policji mamy przecież demokrację

Gość Jadzia_17
CHWDP! 😠

Gość nie lubi was bo dajecie dobrym
to tak nie dziala,nie zlikwiduja policji bo sie podpiszemy.

Gość bo policjanci ogólnie
"gdyby nie te głupie patrole na ulice bys nie wyszedł" przeciwnie - mógłbym sobie spokojnie wypić piwo na ławeczce czy przejść na czerwonym, jak nic nie jedzie tak jak ktoś napisał - jesteście od utrudniania ludziom życia, a tam gdzie jesteście naprawdę potrzebni to Was nie ma. łatwiej np. ukarać staruszkę mandatem, niż regularnie patrolować miejsca, gdzie wiadomo, że regularnie zbiera sie element i się mu narazić