Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie.

Zwiazki.Meski punkt widzenia i kobieca porada

Polecane posty

Gość wedlug zasady jak z krowa
wiem, ze jestes ulomna, ale skoro znasz swoje braki, to uwierz na slowo - robisz sobie wstyd tak uwazasz ? skoro to dla ciebie problem to jest to twoj problem.

Gość OŻESZ Q.
"1. walcz ....? 2. po co? 3. jak długo....?" ad 1. jeżeli ktoś czasem bywa na kafeterii to wie, że to jest najczęściej używane słowo w kontekście nieodwzajemnionej miłości ad 2. w kontekście ad 1. odpowiedź jest OCZYWISTĄ OCZYWISTOŚCIĄ. W celu IŻBY.... ...zdobyć WZAJEMNOŚĆ. ad 3. aż do skutku (czyt. zniszczenia WSZYSTKIEGO), dopóki nie zostanie kamień na kamieniu.

Gość b.b.b.b.
Empatyczny Jeszcze raz dzięki, dałeś mi do myślenia.

a widzialas jak niektorzy taksowkarze maja naklejone "wlacz swiatla" ? dobrze ze nie 'wdech - wydech'

Czizas, dla Ciebie wszystko :) uprzedź tylko kiedy, wiesz, taka operacja wymaga przygotowania :)

Siup? No niestety, to nie jest to haslo, ale masz jeszcze dwie szanse, zanim konto zostanie zablokowane :)

Gość przypadkowa czytelniczka
"skoro to dla ciebie problem to jest to twoj problem" jaki problem, dobre serce i litość dla ułomnych :)

Gość OŻESZ Q.
Z POWODU IŻ oprócz kafeterii jest jeszcze RESZTA ŚWIATA muszę udać się do innych obowiązków (czyt. ratować tę RESZTĘ). Nie obiecuję, że nie wrócę..... Było mi miło..... Byłoby jeszcze milej gdyby któś dodał jeszcze cóś W TEMACIE. :) NB mam jeszcze kilka wolnych minut......

jaki problem, dobre serce i litość dla ułomnych cos na zasadzie wolontariatu ? o to po drodze nam :P

"o to po drodze nam" - opinia ułomnej opinia nieułomnej - nie jest nam po drodze

cóś W TEMACIE. nie jestem w stanie ogarnąc rozterek autorki a dyskusja i tak poszla innym torem :P

opinia nieułomnej - nie jest nam po drodze tzn mnie z Toba nie po drodze ? :) bo chyba nie Tobie ze mna :P bo wiesz. klawiatura wszystko przyjmie :P nawet moja Wszczepienna głupotę. ale co z Tobą :classic_cool:

Gość b.b.b.b.
Rozterki autorki to klasyczny przykład mentalnej fantastyki, a udostępnienie czytelnikom owych rozterek czyni z tego grafomanię.

już samo to, że używasz takiego zdrobnienia jest niemal zbrodnią, więc cóż znaczy przy tym użycie pinu? A tak w ogóle to mogłabyś wyjaśnić, co znaczy termin "pinuci"

Gość cóś W TEMACIE
Ponieważ mam wysokie MNIEMANIE to OGARNIAM wszystkie rozterki. Rozterką autorki jest: doskonale sie rozumiemy ale pomóżcie mi go zrozumieć

a ja jak rano :D nie jestem w stanie sie powstrzymac :D

"nie jestem w stanie ogarnąc rozterek autorki a dyskusja i tak poszla innym torem ....." czyli nic nowego, nuuda

A tak w ogóle to mogłabyś wyjaśnić, co znaczy termin "pinuci" jakniemaszrozstepowtotylkosiecieszyc

Gość cóś W TEMACIE
"Rozterki autorki to klasyczny przykład mentalnej fantastyki, a udostępnienie czytelnikom owych rozterek czyni z tego grafomanię" Nie do końca zgadzam się z Tobą. Szczególnie odnośnie grafomanii. Dla niektórych jest to SZTUKA Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI. ..de gustibus non est disputandum.. Pa :)

Gość b.b.b.b.
Autorka: Pomóżcie mi go zrozumieć Eksperci: To proste, facet Cię nie kocha Autorka: Ale Wy nie rozumiecie..... Aaaa, ziew.

Gość b.b.b.b.
Coś w temacie: Fakt. Niektórzy jedzą kupę. (zwłaszcza tu :))

"bo wiesz. klawiatura wszystko przyjmie nawet moja Wszczepienna głupotę. ale co z Tobą " ja nie mam zamiaru na siłę niczego reanimować, zawsze mam alternatywę :)

ja nie mam zamiaru na siłę niczego reanimować, zawsze mam alternatywę :) czyli nie jestem osamotniona. tylko zastanawiam sie, dlaczego chsesz na siłe udowodnic ,że masz wiecej komorek ode mnie. ? masz mozliwosc pokazania umiejetnosci zapedzania w kacik :)

mylisz się, niczego nie mam zamiaru Ci udowadniać wyraziłam jedynie zartobliwą opinie, ze marny podszyw tam wcześniej, a że Ty sie uczepiłaś moich postów z powodów sobie znanych, to w związku z faktem, ze i tak nie mogę się w tej chwili nigdzie ruszyć torchę sobie z Tobą popisałam

Gość bez głębszego zastanowienia
to tak jak ja jestem unieruchomiona w domu i jedyna rozrywka jest dla mnie upadle kafe :)