Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nursea12

ból po seksie -ciąża

Polecane posty

Gość nursea12

mam pytanie, jestem w 15 tyg, odczuwam dużą ochotę na te sprawy ale mam tez pewne wątplwosci. otóż jakby zmieniła sie moja budowa w tamtym miejscu, mam wrażenie, ze zmieniła się pojemnosc pochwy jakby stała się krótsz i boje się, że podczas stosunku za bardzo mnie tam rozpiera i naciska. dzisiaj po wczorajszym seksie choc był krótki bo sie stresowałam i nie umiałm rozluźnic dzis mam uczucie jakby ktos "skopał" mi macicę... cała jest obolała , jak naciskam to czuję lekki ból. co to moze być, miałyscie tak?

Gość nursea12
uup

Gość wkjrhwekjhrwk
wiesz co mialam podobnie ale w pozniejszej ciazy tak chyba po 20tc i... przestalismy sie bzykac... to tez chyba cos w glowie u kobiety.. ja mam wrazenie ze bzykamy sie w 3 nie umiem tego wyjasnic.. moze narazie pozyj w celibacie..;)

Gość nursea12
hmmm....ale moze zmienic sie budowa?

Gość jdjdjdjdjdj
nie, idz do lekarza i sie zapytaj

Gość filipinkakala
ja też miałam takie uczucie, ze krótką mam pochwe :p ale to chyba byla psychika, nie potrafiłam kochać się w ciąży, nawet w pierwszych tygodniach , przez całą ciazę , przez te 9 m-cy kochaliśmy się z męzem ok. 5 razy :o i tylko dlatego że szkoda mi było męża, ja kompletnie nie miałam ochoty, ale za to jak doszłam po porodzie do siebie to myślalam że go zeżrę :D