Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ostatnia

Ale się poczułam. Jak ostatnia...

Polecane posty

Gość jak ostatnia

Kumpel zgodził się na układ romansowy. Więc ja do niego "Dasz mi buzi?" A on, że nie, bo dla niego pocałunki wiążą się z uczuciami. To był pierwszy zimny prysznic dla mnie. A potem napisałam mu erotycznego smsa, a on mi odpowiedział: "weź mi nie wypisuj". Rozumiem, że to jego służbowy telefon, ale obiecałam, że tylko jednego takiego smsa wysyłam, bo po prostu go pragnę. No i drugi zimny prysznic. Dziewczyny-kochanki, nie łudźcie się, jesteście dla Waszych kochanków worami na wiadomo co i nic więcej... Teraz do mnie dotarło, że chociaż już latami nie mogę znaleźć stałego partnera i dlatego chciałam tego układu bo wariuję z braku seksu, to lepiej być samą i się masturbować niż zostać potraktowana jak szmata. Sądzę, że nawet panie sponsorowane są lepiej traktowane niż ja zostałam przez mojego kumpla. Czuję się okropnie. Mam problemy z poważną depresją, a teraz to jeszcze bardziej siebie nienawidzę. I słusznie. Dobrze mi tak.:/

Gość no niestety koles
traktuje cie jak wor na sperme..wybacz ale tak sie kochanek nie traktuje..jestes niczym dla niego ..skoncz ten uklad!

Gość jak ostatnia
Gdybym miała szansę na miłość i stały związek, to nie szukałabym romansu. Naprawdę. Zeszmaciłam się dla namiastki uczucia i namiętności. Bardzo tego żałuję.

Gość njjnjnjhjh
sama sobie takiego przygruchalas, twoja wina. nie masz jakichs normalnych kumpli?:o

Gość She.e
Zacznij lepiej swoje zycie od nowa..bez tych zbednych ceregieli ktore szargają ci opinie

Gość ttaka sobie jedna maja
I tak już kurwa jest z facetami. Zawsze coś zrobią "nie tak". Ja też się kiedyś z kumplem umówiłam. Miał być seks na stopie koleżeńskiej. To najpierw mi się oświadczył a później, jak przypomniałam warunki umowy, złapałam go na dziurawieniu kondomów :O Myślałam że mu wtłukę :O

Gość jkkjjhb
zadajecie sie z idiotami, swoj do swego ciagnie