Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż mnie uderzył

Mąż mnie uderzył!!!!!!

Polecane posty

Gość mąż mnie uderzył

Uderzyłam go z całej siły przy swojej teściowej z pięści w twarz a on z całej siły mnie odepchnął. Teściowa to widziała i pociągnęła mnie za włosy i kazała mi go przepraszac. Co teraz z naszym związkiem?

Gość Magdalenka9875
Ty nie lepsza :D

Gość my randkujemy po 30
jak dzikusy :-O

Gość apau;ina
o matko jaskiniowcy

Gość mąż mnie uderzył
Doszło do awantury przez jego matkę, powiedziałam mu że jego matka jest zdzirą i potem on powiedział na moich rodziców wiele że wściekłam się i go uderzyłam. Moi rodzice też mówili o jego matce że to kur,wa , szmata i mieli rację.

Gość apau;ina
ona kurwa aty kuwisko jestescie siebei warci

Gość apau;ina
powinien ci jeszcze w dupe zakopać

dla mnie jak facet podnosi reke na kobiete, a tym bardziej jak dostal w leb za cos , to nie facet tylko zwykla ciota !! a po za tym dlaczego dalas sie zlapac tesciowej za wlosy?? patola to malo powiedziane , pewnie kolejny mami synus:)

Gość mąż mnie uderzył
pomiędzy uderzeniami leciała reklama MILITARIA.PL

to tez zmienia postac rzeczy , ja uwazam ze zdanie na temat swojej tesciowej powinnas zostawic dla siebie , a jak nie dla siebie to nie uzywac takich slow jak zdzira kurwa , czy cos takiego , no jak bys sie poczula jak by ktos powiedzial tak o twojej matce?? ja jak bym ktos powiedzial tak , zabilabym..... i w sumie , nie dziwie sie ze mu nerwy puscily ,ale z ta tesciowa to przegiecie

Gość nanusiaaaa a jakim prawem
kobieta podnosi łapy na faceta? On ma prawo jej oddac dwa razy wiecej? mowie ci to jako prawdziwa kobieta ;) A dwa on jej nie uderzyl tylko odepchnal a odepchnac z calej sily mezczyzna ma prawo.

Gość MAX 22
Nie wchodż do domu bez rękawic bokserskich i kasku a w progu teściowej fangę w nos. Mężowi daj jeszcze szansę bo nie uderzył Cię a silnie odepchnął. Ale wyrażaj się bardziej elegancko do teściowej bo wychowała dla Ciebie męża.

halo halo napisalam tak bo autorka konretnie nie napisala za co i w ogle. oczywiscie ja nie jestem za przemoca , a juz napewno tak jak piszesz nie mozna nazwac tego uderzeniem , odepchnal cie , czyli sie powstrzymal , w tej sytacji to sami porozmawiajcie , z reszta co cie obchodzi jego matka ze kurwa i zdzira \// kobieto zajmij sie soba zyjesz z mezem a nie z matka ...

Gość mąż mnie uderzył
A jak byście zareakowały gdyby teściowa nie pożyczyła wam 12 złotych na papierosy, sama sobie kupuję 3 paczki i jak ja jej wezmę jedną to się awanturuję. Mieszkamy u niej w domu.

idz do pracy i se zarob ..... nauczylas sie palic naucz kupowac , wlasnie .... widze ze to jakis glupia prowokacja

Gość trgyhrtyurturt
patologia jak sam skurwysyn :D ahhahahah :D:D:D