Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berega

dziwne zachowanie 8 latki

Polecane posty

Gość berega

moja 8 letnia siostrzenica często u mnie przebywa zauważyłam u niej że podrzeźnia starszą osobę np : weżmie jakiś kij czy szczotkę i udaje że chodzi o lasce udaje że nie dowidzi nie dosłyszy garbi się i przy tym głupio śmieje a raz jak przyszedł do nas dziadek zapytał jej czy pójdzie z nim do babci to odpowiedziała że nie pójdzie do żadnej starej baby bo nie lubi starych bab że ona jest młoda i nigdy stara nie będzie wstydu tylko narobiła zapytałam ją dlaczego tak robi i mówi to odpowiedziała że tak jej się podoba mówiłam to siostrze to odpowiedziała że to "tylko dziecięce wygłupy" dla mnie to nie są wygłupy i to trwa już od roku ostatnio ubrała chustkę na głowę i chodziła zgarbiona ze szczotką,mówię jej żeby tak nie robiła że to nie ładnie jest to i tak,tak robi,ona mieszka z rodzicami i starszym bratem jej dziadkowie nie są starzy maja po 64 lata są aktywni pracują nikogo nie mam w domu o lasce a ta ciągle udaje że jest stara i schorowana czy ona jest normalna?

taa :) mój syn ... widząc schorowaną babcie .. ( lat mającą 90 i jak zresztą u większości starszych osób z zgarbioną postawą ... ) chodzi tak samo ... Tzn garbi sie i mówi że go plecy bolą i oddycha jak teściowa która ma astme ... Dzieci są idealnymi papugami ! Przejdzie z czasem nie reaguj . Samo minie . U mnie minęło :) ... powodzenia