Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenka9875

Fajna jestem?? Szczerze proszę:)

Polecane posty

Hah to muszę chyba podziękować za komplement xennon ;P ale tak smakuje tylko w Twoich marzeniach, bo w realu nie masz pojęcia i się nie dowiesz ;) Dobra koniec świntuszenia ;D

Pisze jak byk "fajna jestem" :p Ty siedziecko wcale nie pytasz o wygląd :) fajność to nie cecha wyglądu tylko jak już usposobienia :) pomijając już to że w ogóle nie ma takiego słowa jak fajny

Gość Magdalenka9875
dlaczego sie tak obrazacie?? najbardziej wyszczekani sa ci anonimowi...

kurcze to ja jak mialam 16 to jeszcze mi chyba wtedy cycki nie rosly :d deska bylam :D dziewczyna sliczna, piekne cialo, wlosy, oczy, podoba mi sie :)

Anonimowi, nie anonimowi.. jeden ch*j za przeproszeniem. Jest wolność słowa i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. A jak ci przeszkadza, że się tutaj obrażają to nie zwracaj na to uwagi i tyle. Po to jest to forum.

Gość xennon
fora portugal!

Gość xennon
basiu imponujesz mi !!!

Gość 10010..
xennon chce ruchąć baskę ,o to chodzi prawda?!

Gość xennon
portugalczycy to smierdzące bydło płaska jak deska dewiantko z psem

Gość shemale love
mi chyba wtedy cycki nie rosly :d deska bylam ale chiuj z jajami ci rosnął i teraz jestes shemalem

Gość thomson
nie rozumiem tych, ktorym sie podobasz- po twej facjacie stwierdzam, ze jestes malo kobieca i masz okropny nochal, MESKIE RYSY TWARZY. oj brzydko sie starzec bedziesz- very nie w mym typie. dla mnie jestes BRZYDKA, serio- jedynie figura ok

Gość xennon
basiu ze jesteś nic nie musisz robić:-)

plaska bylam jak mialam 16 teraz mam sie czym pochwalic, sam smierdzisz zapewne, prosze mi tu nie obrazac portugalczykow, najpierw moze kogos poznaj a pozniej wystawaiaj o nim negatywne opinie

Gość xennon
otóż moja droga lady miałem przyjemność poznać to bydło na jedne z europejskich wysp i moge wystawić jak najgorszą opinie zaczerpniętą z autopsjii

Gość shemale love
mozesz sie pochwalić jajcami i silikonami . Na wystepach drag queen przed publicznoscią

widzisz, ja znam ich z innej lepszej strony nie wiem jacy sa na wyspach nie interesuje mnie to.. polacy na wyspach tez inaczej sie zachowuja niz we wlasnym kraju wsrod znajomych

No to miło mi, że tak uważasz :) Lepiej mi już nie słodź, bo się jeszcze rozpłynę :P

Gość xennon
porugalska cipeczko zadajesz się z tymi półcyganami bo to taka atrakcja co nie ? ale poczekaj za diesięć lat jak ci wyrwie silicony i utnie siusiaka

jestem polka nie zadna portugalska cipeczka, swojego mezczyzne poznalam w polsce i wyjechalam po jakims czasie, tutaj ludzie so przemili i uprzejmi, sympatyczni, mozna z nimi porozmawiac, z daleka wolaja dzien dobry.. zupelnie inna mentalnosc.. wiekszosc ludzi chodzi po ulicach usmiechnieta, nikt sie nie spieszy, wszystko jest na luzie.. zycie bez stresowe ale to trzeba poczuc na wlasnej skorze

10010.. a co Cię tak xennon zirytował? hmm czyżbyś nie miał kogo w domu por***ać?

Gość xennon
to nie ludzie ! to bydło!!!

zapraszam do mnie na wakacje moze zmienisz zdanie jak zobaczysz ich zycie tutaj ;)

Gość xennon
podaj adres wpłać na moje konto stosowną kwotę a przybęde napewno aby zobaczyć naiwność polskich dziewcząt ,które niestety zawsze miałyb skłonności do odszczepieńców rasowych

Gość hahahahaahahhaha
wyglądasz na wredną pindę

Gość xennon
zacieszna women no mimo szczerych chęci to niestety koleżanka odrobinę ładniejsz jest

ja mam ci placic? chyba zartujesz :D naiwna? bylam.. jak spotykalam na swojej drodze samych polskich gnoi, widocznie mialam pecha, ten facet robi dla mnie wiecej niz ktorykolwiek z Was moglby zrobic a wam poprostu zal pupe sciska coz kazdy ma swoje zycie, sami sobie to zycie tworzymy, wiec moze nie traktuj mnie z pogarda bo idiotka nie jestem