Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenka9875

Fajna jestem?? Szczerze proszę:)

Polecane posty

Gość xennon
może idiotką nie jesteś ale naiwną gówniarą napewno ten facet będzie twoim przekleństwem ,wiem co mówie...

Polskie dziewczęta miały, mają i chyba już zawsze będą miały jak to ująłeś xennon skłonność do "odszczepieńców rasowych" ! Potem przyjeżdżają z wakacji z brzuchami i myślami aby usunąć ciąże! A ja się k**na pytam czego te maluszki są winne?? To raczej ich mamuśki zamiast mózgów mają orzeszki laskowe w dodatku całe zrobaczałe! :|

czy ja cholera jestem z talibanem czy z europejczykiem? katolikiem co? dajcie spokoj, ja sie do waszego zycia nie wtracam

baska a Ty uwazaj co mowisz.. bo to co powiedzialas sie ani dupy ani kupy nie trzyma.. kto o dzieciach mowi i wakacjach? ja mieszkam tu na stale, dzieci sa w planach, slub za rok a to czy bede zalowala to bedzie tylko i wylacznie moja sprawa, na dzien dzisiejszy jest jak w bajce a facet jest dla mnie skarbem

Gość xennon
ja się też nie wtrącam kobieto portugalsko polska ale znam takich wiele jak ty iżadna nie jest szczęśliwa ale wszystkie udają że jest zajebiście ,może w ty jestes wyjątkiem ale wierz mi znam dużo takich związków i jeszcze raz podkreślam wszystkie to fikcja

Lady Love ja do Ciebie nic nie mam :) po prostu w poprzedniej odpowiedzi napisałam co myślę na temat takich dziewczyn, ale nie miałam na myśli od razu Ciebie tylko ogólnie ;)

Gość Magdalenka9875
a kręce Was? :D:D

Gość xennon
mnie kręci tylko basia

oj ja tez znam kilka takich portugalsko polskich par.. i fakt kolorowo tam nie ma.. tzn toksyczne zwiazki a polki sie kurczowo takich trzymaja.. ja jestem twarda, nie dam soba pomiatac.. ja mam chyba poprostu szczescie.. moj men jest zupelnie inny, powiedzialabym nawet ze jest za dobry

Lady Love nie czepiaj się mnie, bo wcale nie miałam na myśli ciebie! Otóż akurat życzę ci szczęścia skoro tobie udało się znaleźć takiego a nie innego mężczyznę, z którym jesteś szczęśliwa!

Gość masz ze 22 latka albo więcej
Ze zdjęcia nie widać, czy jesteś fajna, bo to cecha charakteru, ale jak jeszcze trochę popiszesz, to będzie widać czyś fajna, czy nie. Ładna owszem, ale czy fajna? No i na tym zdjęciu nie wyglądasz na 16-tkę ni cholery.

Oo xennon dobrze wiedzieć :) Magdalenka9875 nie kręcisz mnie, bo lesbijką nie jestem :P ale mogę ci jedynie powiedzieć, że twarz masz o wiele bardziej dojrzałą niż na swój wiek (tak gdzieś na 25 lat), a to u 16-letniej dziewczyny ładnie nie wygląda i jeszcze się makijażem postarzasz strasznie.

Gość Niekoniecznie................,
Jak dla mnie zbyt męską masz urodę, biustu zero...88cm!? strach się bac. Małe usta i jakis dziwny nosek.Ponadto niesamowicie staro wyglądasz jak nate 16lat.moja laska ma tzw. figure klepsydry i piękną 100 w biuscie ( bez 2cm) Jak dla mnie moja kobieta jest idealna. Nie jest chudzinką, ale też gryba nie jest, wzrost 173cm, waga 65kg. Jak dla mnie idealna. Ponadto najpiękniejsza jest jej twarz, duże niebieskie oczy, piękne pełne usta, malutki nosek. Do tego kręcone włosy do pasa... wymiękam :) Wszyscy się oglądają jak idzie ulicą. Wracając do tematu, nie wiem po co pytasz o zdanie innych? chcesz sie dowartosciowac? Dobrze ze moja tak nie robi. Sam bylem w szoku,że taka laska potrafi byc tak wspaniałą towarzyszką życia. Jezdzi ze mną na ryby, sprząta, gotuje, pracuje i studiuje :) To oczywiscie tylko przykłady :) Dlatego nie wiem po co małolatki wstawiają swoje foty i zadają pytania "jestem ładna" wezcie się lepiej za naukę, bo wykształcenie jest ważne, nawet bardziej niż uroda.