Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana.

Spotkać się ? Potrzebuję porady!

Polecane posty

A czy to jedna taka szmata chodzi po świecie? Niech spada do rynsztoka, głupia się urodziła i głupia umrze.

Gość jupiiiiii
skoro znasz go na tyle dobrze i mu ufasz to ok jedź ale ja bym się nigdy nie spotkała u niego w domu wolałabym na neutralnym gruncie żeby było bezpieczniej

Gość niezdecydowana.
już przyjęłam jego zaproszenie....

Gość jupiiiiii
no to powodzenia życzę

Gość niezdecydowana.
co mam mu powiedzieć teraz, jak on się już przygotowuje na mój przyjazd? przyjedź do mojej mieściny, w której jest tylko pizzeria i nie ma co robić? Nie zaproszę go do siebie do domu. Chłopak wyda kasę na pociąg tylko po to, żeby zbyć go po godzinie?

Gość niezdecydowana.
OBIECUJĘ ŻE NAPISZĘ JAK BYŁO PO SPOTKANIU W TEN WEEKEND :D

Gość niezdecydowana.
a może jeszcze opiszę ten ostry seks, który będę miała? taka łatwa jestem przecież :D ludzie krytykujecie, a potem ciekawość :P przecież niektórzy wiedzą lepiej co będzie :O

Gość niezdecydowana.
byłam u wróżki wiesz xd Nie wiem, ale jak nie pojadę to się nie dowiem. Czuję po kościach, że będzie bosssko :D

ja Ci życzę jak najlepiej, ale szczerze mówiąc albo odważna jesteś, albo naiwna...to się okaże

Gość niezdecydowana.
Dzięki:D Raczej odważna...bo nie jadę tak bez zastanowienia-miałam wątpliwości czy on nie chce mnie tylko zaliczyć.

Gość niezdecydowana.
Też to zauważyłam :D ludzie :P empatyczny Ty to jesteś gość szczery i od razu piszesz co na rzeczy, a nie potem ściemy typu: trzymam kciuki

Gość niezdecydowana.
w życiu nic nie jest pewne niestety :P

dlatego to napisałam, bo sama poznałam faceta w necie, ale zanim okazał się właśnie tym, miałam kilka takich randek nieudanych..i też nie chcieli tylko seksu... do czasu...

jak widzisz autorko, nazwala cie torba z troski, jacy ci ludzie sa niebywale troskliwi, a chciala sie dowiedziec jak poszlo nie po to by moc rzucic "a nie mowilam", ona naprawde chce uczestniczyc w twoim szczesciu - taka z niej wariatka

Gość niezdecydowana.
empatyczny dobre wrażenie odnosisz :) No jak się dłuższy czas spotykałaś z chłopakiem to wiadomo, że nie chce CIę tylko za rączkę trzymać. Z czasem związek staje się poważniejszy, głębsza relacja. Są 3 ważne fundamenty związku: przyjaźń, chemia i wreszcie seks.

wiem co czujesz, pewnie zaraz ktoś znowu powie..ale szczera:( ale ja za każdym razem też czułam, ze to jest to. tak naprawdę było do dupy. Ale miałam zasadę, nie ja do nich ani oni do mnie, ale neutralny grunt. I dzisiaj nie mam wyrzutów sumienia, czy" ale byłam głupia"

Gość niezdecydowana.
Niektórzy uwielbiają się karmić cudzymi niepowodzeniami, cóż takie skrzywienie ;P